maczkowa pisze:to ja A i B za wyw. zacznę
Uroczo
maczkowa pisze:to ja A i B za wyw. zacznę
alessandra pisze:Atta, pieknie zaprezentowałas wełnianki , dziekujęi serdecznie zapraszam - pomierzcie, obmacajcie koty, a na pewno w coś który wlezie
![]()
Wełna podarowana przez zabersa , za co kłaniam sie pieknie![]()
dziekuje za docenienie urody Yorinka, wygląd ma fajny ale nie wiem czy tego namolnego platfusa ktoś by chciał, dlatego jednak nie sprzedajemy go
także jeśli nabywca nie doczeka się kota na kolanach, wystarczy że rozłoży sobie kocyś i będzie równie zadowolony 

czarno-czarni pisze:a to dla ludzia, to też ręczna robota?
czarno-czarni pisze:a to dla ludzia, to też ręczna robota?

Atta pisze:Jak długo mam trzymać Was w niepewnościŻyczycie sobie dłuższy czy krótszy okres licytowania? Uczestniczyłam już w takich, gdzie trzeba było czyhać przez dwa tygodnie, więc.... dla równowagi zróbmy może sześć dni
Tinga7 ! maczkowa ! bądźcie szczególnie uważne we wtorek

tinga7 pisze:Atta pisze:Jak długo mam trzymać Was w niepewnościŻyczycie sobie dłuższy czy krótszy okres licytowania? Uczestniczyłam już w takich, gdzie trzeba było czyhać przez dwa tygodnie, więc.... dla równowagi zróbmy może sześć dni
Tinga7 ! maczkowa ! bądźcie szczególnie uważne we wtorek
i znowu będę w fabryce, a tu wełnianki mi ktoś buchnie...
alessandra pisze:na pytanie jak ubrac kota, powiem: to tak jak z podaniem tabletki![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość