Koniec - elektr.młynek do pieprzu,rozdrabniacz do warzyw itp

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2021 18:54 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

naprawdę jedziesz do przodu z tym odchomiczaniem :piwa:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lut 22, 2021 22:49 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

czaję się na te silikonowe nakładki. zaklepuję!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon lut 22, 2021 23:50 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

odhaczam! postaram się jutro wstawić resztę i ogarnąc ta nakładki. Miałam wyczerpujące ostatnie 3-4 dni i trochę odstawiłam bazarki i wystawianie nowych rzeczy.
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Wto lut 23, 2021 21:37 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

Czekamy na resztę różnorodności. Ciekawe co mnie tu jeszcze zaskoczy :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto lut 23, 2021 22:05 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

Nie daję rady wystawiać więcej niż 1-2 rzeczy dziennie, szczególnie, że równolegle wysyłam coś tam, a dzisiaj już torebki poszły. Sorry, no nie wyrabiam.
Obrazek

maczkowa

Post » Pt lut 26, 2021 17:43 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

od Saby przyszły już pieniądze za sitko, 20 zl i razem kasa z bazarku butowo-torebkowego poszły pomagać w kastracji ogromnego towarzystwa w Mroczy bodajże :)
I jako, ze mamy początek weekendu, to jest duża szansa, ze trochę wrzucanie rzeczy podgonie i te kuchenne wreszcie domknę

I nikt,ale to nikt nie chce poszerzać swojej wiedzy i swoich umiejętności kucharskich w teorii??
A może ceny za dusze? Gadac, jak ktoś chce czytać i pichnic, ale za drogo! każda kasa jest ważna na sterylki, a ja, za pomoc w odgruzowywaniu domu to nawet dopłacać jestem gotowa ;)
Obrazek

maczkowa

Post » Pt lut 26, 2021 23:43 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

Też mam nadzieję domknąć niebawem kuchenny bazarek :twisted: Odhaczamy po kolei

Atta

Post » Sob lut 27, 2021 22:27 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

no, to trochę ogarnięte- powstawiałam to, co już wcześniej przejrzałam i zakwalifikowałam do wydania. Miałam plan dzisiaj ponadrabiać wybebeszyć kolejne szafy, ale.... w mój plan wciął sie poranek z zahaftowanymi podłogami i totalnie śmierdzącą połową kuwet i Maszką jęczącą na chlebaczek z bólu. Więc plan minimum tylko. moze tylko do jednej szafki zajrzę.
Kolejna edycja raczej nie wcześniej niż za tydzień ;)

Ale kilka rzeczy jest, Megana, są te silikonowe pokrywki, jest kilka innych drobiazgów, w tym takie, które sama na nowo z przyjemnością odkryłam.
Piszę, jakbym pół sklepu wystawila :ryk: otóż nie, jest 5 nowych rzeczy, ale za to b. dokładnie opisanych i obfotkowanych :)
Ceny proszę traktowac jak propozycje. Są to rzeczy nowe, starałam się, zeby były taniej niż w necia, ale tez chciałąm, zeby chociaz grosik na zwierzaki szedł :)

jeszcze ide poszukac, czy nie mam jakiejś krajalnicy do warzyw z Lidla , bo coś mi się takiego kolebie po głowie :)
Obrazek

maczkowa

Post » Sob lut 27, 2021 23:57 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

Biere te pokrywki wszystkie w ciemno. I chyba jeszcze zaczekam na coś ciekawego...?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lut 28, 2021 0:00 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

Chcemy więcej, więcej!! A w międzyczasie napisz czy patera to male takie, czy konkretnych rozmiarów. Koleżance marzy sie jako taca na 2 filiżanki, ale to mi raczej wygląda na zakąskę :twisted:

Atta

Post » Nie lut 28, 2021 0:57 Re: KUCHNIA - książki, narzędzia, akcesoria, gadżety, dodatk

Atta pisze:A w międzyczasie napisz czy patera to male takie, czy konkretnych rozmiarów. Koleżance marzy sie jako taca na 2 filiżanki,

a pije espresso ;)?
nie wiem, czemu nie wpisałam wymiarów, bo pomierzyłam..ale juz nie pamietam. jutro podam, ale dwie normalne filiżanki jeszcze z podstaweczkami, to moim zd. tam nie wejdą :)
no, chyba, że to espresso właśnie :)

Megana, takich fajnych, fajnych do pozbycia się już nie mam :)
tzn mam- elektryczną tarkę do warzyw silvercresta Lidlowego ( zaraz po zakupie miałam podejscie do Barfa i kupiłam zelmera z przystawkami warzywnymi i nawet raz nie użyłam )
o, taką, tylko w innych kolorach https://www.youtube.com/watch?v=wDqGVS2RqIs
jakiś elektryczny rozdrabniacz też z Lidla, taki też chyba na zioła, cebulę itp - coś w ten deseń https://www.euro.com.pl/blendery/sencor ... src=aw.ds- nie wiem, czemu z takim uporem uznawałam 5 tys razy, że jednak tym razem będę wolała myć te wszystkie nożyki zamiast jeden nóz i deskę do krojenia ;)
Ale nie wiem, czy to są takie super fajne rzeczy ;)

Mam tez- ale tu się zastanawiam cały czas, czy to oddawać, taką krajalnicę do warzyw na korbkę do krojenia w sto tysięcy różnych kształtów. Ale ta była kilka razy używana i cały czas myslę, czy jednak nie wrócę do takiego gotowania warzyw, jak jeszcze niedawno.
Obrazek

maczkowa

Post » Nie lut 28, 2021 12:20 Re: Kuchnia-elektryczna tarka,rozdrabniacz,akcesoria,ksiązki

dołozyłam tą elektryczną tarke Silvercresta, rozdrabniacz-blender do warzyw.

wrzucam tez to na olx, szalonego zainteresowania tu nie ma, więc uruchamiam drugą scieżkę, bo naprawdę musze sobie w domu zrobić miejsce do zycia :) oferty z forum bedą miały pierwszeństwo, o ile tam nie pójdzie coś definitywnie :)
Obrazek

maczkowa

Post » Nie lut 28, 2021 15:16 Re: elektr.tarka,rozdrabniacz do warzywLidl,gadzety kuch,ksi

Poproszę 4 ( nóż strunowy do cięcia ciasta), 13 (rodzaj silikonowego lejka) i 14 (elektryczna tarka do warzyw Silvercrest). 8)

teesa

Od: Wto cze 23, 2009 22:32

Post » Nie lut 28, 2021 15:31 Re: elektr.tarka,rozdrabniacz do warzywLidl,gadzety kuch,ksi

Tarka jest fajowa, ale podejrzewam, że po za kupie zrobiłabym z niej wystawkę zamiast użytkować :twisted: Za to blender powinien szybko zniknąć, bo to naprawdę nieduża, a magiczna rzecz :ok: U nas często w obrotach, a mamy dodatkowo z trzepaczką, więc różne sytuacje zyskują.

Atta

Post » Nie lut 28, 2021 15:33 Re: elektr.tarka,rozdrabniacz do warzywLidl,gadzety kuch,ksi

O widzisz, Teesa wymiecie towar :D A zmierzyłaś tackę? Najlepiej wstaw do niej talerzyki/filiżanki i będzie wiadomo czy to ma sens.

Atta

[poprzednia][następna]