Moderator: Moderatorzy
SabaS pisze:To ja jednaj przycupnę i zaczekam, aż przekopiesz się przez ciuchy. Słowa "różnych etapów" dały mi nadzieję, że jednak może coś u Ciebie znajdę dla siebie
maczkowa pisze:Atta, te wrzosowe mają długość wkładki 25cm ( trudno je zmierzyć, bo mają ciasne dość czubki), więc w sumie wychodzi, jakby 39. Ale kupowałam je w czasie, gdy nosiłam 39 i te rozmiary na mnie idealnie pasowały, a tych od razu nie mogłam na siebie wcisnąć, więc nie wiem, o co kaman.
W granicach poniedziałek-środa wezmę je do pracy i poproszę o przymiarki koleżankę, która nosi 38 ( zaczyna się robić moją stałą modelką) i wtedy coś więcej powiem .
Odkryłam kolejną szafkę z butami, które prawie nienoszone czekały, aż mi się problem stopowyrozwiąże...byłam maniaczką
pewnie dzisiaj je wstawię, przy czym większość i tak jest z tych wysokich, chyba dwie pary niższe wyraźnie
SabaS pisze:To ja jednaj przycupnę i zaczekam, aż przekopiesz się przez ciuchy. Słowa "różnych etapów" dały mi nadzieję, że jednak może coś u Ciebie znajdę dla siebie
ASK@ pisze:Piękne!
Też lubiłąm buty w kolorach i krojach różnych. Z obcasami. Od czasu kręgosłupwych problemów musiałam z obcasów zrezygnować. Twoje buciorki są cudne!
kwiryna pisze:Myślę nad którymiś beżowymi *Ryłko lub Lasocki, które wygodniejsze? Bo nie zawsze jest tak, że to niższe są wygodniejsze. Jedne i drugie są śliczne.
maczkowa pisze: to mam w podobnym stylu szare buty, tez lakierowane firma centro plus taki beż-ecru z czerwoną podeszwą i obcasem też od nich ( nie wiem, czy to producent, czy sieć sklepów zamawiająca pod siebie ) . Juz wczoraj nie zdązyłam ich obmierzyć i obfotkować, plus moje serce i dusza musi stopniowo godzić się z tą wyprzedażą
ewar pisze:Tak z ciekawości zapytam, gdzie Ty to wszystko trzymasz?![]()
Buty piękne, naprawdę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości