mir.ka pisze:iza71koty pisze:W dwójeczce czuć ładnie cytrusy.Nieco pod tego Azzaro co wtedy u mnie kupowałaś.Ale tutaj takie cytrusy bardziej na słodko niż ostro i one sa ocieplone piżmem.I podobna projekcja.
to proszę nr 2
Dziękujmy pięknie.

To dobry wybór.
 To dobry wybór.  
 Zapraszamy Dziewczyny.Być może dołożymy jeszcze dwa zapachy - ale muszę mieć chwilkę.Przymroziło, przysypało kocie trasy - teraz dłużej trwają a dzień jeszcze zbyt krótki.

jeszcze się zastanawiam nad dwoma, nie wiem który wybrać
 jeszcze się zastanawiam nad dwoma, nie wiem który wybrać 
 To słodki zapach ale bardzo fajny.Raczej mało prawdopodobne zeby sie nie spodobał.Ponieważ mamy pilna presję na pieniazka bo dopiero dostaniemy w poniedziałek końcówkę wypłaty będę namawiać......nad czym dumasz?Mam jeszcze dwa zapachy wiec jeśli Ktoś moze nam na szybciutko pomóc a jednoczesnie sprawić sobie coś pachnącego to zapraszam usilnie
 To słodki zapach ale bardzo fajny.Raczej mało prawdopodobne zeby sie nie spodobał.Ponieważ mamy pilna presję na pieniazka bo dopiero dostaniemy w poniedziałek końcówkę wypłaty będę namawiać......nad czym dumasz?Mam jeszcze dwa zapachy wiec jeśli Ktoś moze nam na szybciutko pomóc a jednoczesnie sprawić sobie coś pachnącego to zapraszam usilnie 
 I chyba weżmie.Myślę że czwóreczka jest bardzo fajna.Nie jest to taki zapach z ogonem ale też nie całkiem bliskoskórny.Dobrze czuć i całkiem długo.Ja tak czuję karmel wiec taki słodki ale nie ulepny.Generalnie mi bardzo podoba się Nina.
 I chyba weżmie.Myślę że czwóreczka jest bardzo fajna.Nie jest to taki zapach z ogonem ale też nie całkiem bliskoskórny.Dobrze czuć i całkiem długo.Ja tak czuję karmel wiec taki słodki ale nie ulepny.Generalnie mi bardzo podoba się Nina.
 Mam zaległe przesyłki
 Mam zaległe przesyłki