andorka pisze:to 4. Bellagiornata i 6. Bossatti za wywoławczą poproszę![]()
zobaczymy co z tego wyniknie

przeogromnie dziękuję
Moderator: Moderatorzy
andorka pisze:to 4. Bellagiornata i 6. Bossatti za wywoławczą poproszę![]()
zobaczymy co z tego wyniknie
SabaS pisze:Poproszę za wywolawczą plecak nr 1. A czy torebka nr 9 ma długi pasek i mozna ją nosić jak listonoszkę?
Marzenia11 pisze:Atta pisze:Nr 7 i 10 - istotne wymiary i jak wyglądają wewnątrz. Chociaż wyglądają na malusie modele
uzupełniłam wymiary w pierwszym pooście, też dodałam opis. jak będziesz miałą jeszcze jakieś pytania to daj znać, poproszę. One są przeurocze
Atta pisze:Marzenia11 pisze:Atta pisze:Nr 7 i 10 - istotne wymiary i jak wyglądają wewnątrz. Chociaż wyglądają na malusie modele
uzupełniłam wymiary w pierwszym pooście, też dodałam opis. jak będziesz miałą jeszcze jakieś pytania to daj znać, poproszę. One są przeurocze
Zainteresowana odrzuciła model nr 7, a co do 10 jest chyba nadal w toku rozmyślań (albo znów nie ma łączności), bo nie potwierdziła licytacjia ma paseczek czy jednak nie?
Marzenia11 pisze:SabaS pisze:Poproszę za wywolawczą plecak nr 1. A czy torebka nr 9 ma długi pasek i mozna ją nosić jak listonoszkę?
Tak, można tak ja nosić. Licytować?nie,nie,nie, żadne presję, tylko pytam. Z ciekawości..
SabaS pisze:Marzenia11 pisze:SabaS pisze:Poproszę za wywolawczą plecak nr 1. A czy torebka nr 9 ma długi pasek i mozna ją nosić jak listonoszkę?
Tak, można tak ja nosić. Licytować?nie,nie,nie, żadne presję, tylko pytam. Z ciekawości..
Tak zacznę licytację torebki nr 9
kiwi pisze:Nr 7 za 25 zł
musia pisze:7 beżowa za 26 zł
kiwi pisze:Nr 10 za wywoławczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości