Megana pisze:Biere Ysatis.
Cieszę się.Bardzo Ananke pisze:Poproszę nr. 8Zara Azul Noche.....zobaczę co to takiego , skusiło mnie piżmo
Piżma jest dużo.Mi się zwykle takie zapachy w ciemnych buteleczkach szczególnie granatowych albo fioletowych kojarzą z takimi zapachami nieco tajemniczymi.Gdzieś tam nawet doczytałam ze ten zapach Zary jest porównywalny nieco do Diora Addicta.No nie całkiem sie zgodzę tutaj.Dior jest słodszy, gęstszy- ten ma trochę więcej tonów ostrych ale do produkcji ponoć użyto słynnej królowej jednej nocy.Zapach raczej trudno dostępny.Wersja Edp wiec trwałość dobra.
iza71koty pisze:
Dokładka nr. 2
A. REZERWACJA
Borsari Floralia Iris Imperiale EDT 50 ml
Iris Imperiale to zapach owocowo- kwiatowy
Nuty głowy: cassis (czarna porzeczka), bergamotka, grejpfrut (grejpfrut) i brzoskwinia (brzoskwinia).
Nuty serca: jaśmin, magnolia, piwonia i trawa cytrynowa (trawa cytrynowa).
Nuty bazy : piżmo, drzewo sandałowe i wanilia.![]()
Cena 50zł, plus koszt wysyłki.
B
Nina Ricci L'Air Du Paradis woda toaletowa dla kobiet 50ml
Damska woda toaletowa Nina Ricci L'Air Du Paradis to mieszanka, która zwraca na siebie uwagę od razu po otwarciu flakonu. Przygodę z tym zapachem rozpoczyna intensywna nuta głowy - zostały w niej zawarte aromaty limy i marakui. Po kilku chwilach esencja łagodnieje i ustępuje miejsca nucie serca, będącej połączeniem plumerii, jaśminu, berberysu i kwiatów egzotycznych. Uwydatniająca się najpóźniej nuta podstawy, budująca głębię mieszanki to już miks otulających nut drzewnych. Kompozycja idealnie sprawdza się niezależnie od okazji i pory roku. Przez wiele godzin utrzymuje się na ciele, parokrotnie zmieniając swoje oblicze.![]()
![]()
![]()
Cena 50zł, plus koszt wysyłki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości