Moderator: Moderatorzy
Sierra pisze:Potwierdzam - dzisiaj Mary i ja mamy pierwszą lekcję online
Dyktatura pisze:Sierra pisze:Potwierdzam - dzisiaj Mary i ja mamy pierwszą lekcję online
![]()
![]()
![]()
![]()
Sierra pisze:Jestem już po lekcji i szczerze polecam - Maria prześlicznie wyłapuje moje błędy gramatyczne (a jest co łapać).
Na kolejne zajęcia mam dostać zestaw ćwiczeń odpowiedni do mojego poziomu
Chikita pisze:A czy jest możliwe przełożenie gramatyki ? Słownictwo mam dość ubogie wiec o konwersacji nie ma co mówić... nie znając słówka idę tak okrężna drogą, że aż dziw brał w szkole językowej, że najprostszą czynność rozbijam wręcz na całe przemówienie bez zająknięcia...
z tym, że w grę wchodziłby dopiero pierwszy tydzień października... uboga jestem obecnie...i oszpecona przez dermatologa
Gutek pisze:Paraliżuje mnie świadomość, że mnie "kameruje"
Gutek pisze:Brawo Mary Lux! ja (podobno) umiem w Teams, ale paraliżuje mnie świadomość, że mnie "kameruje". A muszę, bo wszak w szkole nie znam dnia ni godziny.
Sierra pisze:Gutek pisze:Paraliżuje mnie świadomość, że mnie "kameruje"
A ty myślisz, że mnie paraliżuje? Jeszcze luźna konwersacja, że sprawdzić mój poziom angielskiego... kiedy ja wyłącznie o zwierzakach umiem konwersować, i to najlepiej gapiąc się głęboko w psie (ew. kocie) oczy
.
Na szczęście Marysia ma doświadczenie w ciągnięciu za język, nawet jak kogoś nagły atak nieśmiałości zatka
MaryLux pisze:Gutek pisze:Brawo Mary Lux! ja (podobno) umiem w Teams, ale paraliżuje mnie świadomość, że mnie "kameruje". A muszę, bo wszak w szkole nie znam dnia ni godziny.
Na przełamanie stracha przed kamerą najlepsza jest gra w filmie.
Za pierwszym razem przed kamerą tak mnie sparaliżowało, że myślałam, że mnie z planu wywalą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości