Moderator: Moderatorzy
ewar pisze:Nikt nie chce termoforków? Są takie fajne. Nie mam mikrofalówki, używam termoforków na wodę, ale te są ponoć lepsze, dłużej trzymają ciepło. Zawsze taki wkładam do torby transportowej, kiedy niosę kota do weta, a jest zimno.
SabaS pisze:Ja też ma chyba 2 lub 3 sztuki od ewar, właśnie testuję na sobie ( rwa kulszowa) i ...jest mi dobrze
a mikrofala dobra rzecz.
Nul pisze:Nie mam mikrofalówki... I nie planuję mieć... Więc sie nie skuszę... Ale trzymam kciuki, żeby poszły!
Nul pisze:Nie mam mikrofalówki... I nie planuję mieć... Więc sie nie skuszę... Ale trzymam kciuki, żeby poszły!
ewar pisze:SabaS pisze:Ja też ma chyba 2 lub 3 sztuki od ewar, właśnie testuję na sobie ( rwa kulszowa) i ...jest mi dobrze
a mikrofala dobra rzecz.
Oj, współczujęTo świństwo lubi się powtarzać. Wyobraź sobie, że na zastrzyki, kiedy miałam rwę jeździłam ...rowerem. Chodzić nie bardzo mogłam, na rowerze nie bolało
Też nie mam i też nie planuję mieć. Wiem jednak, że dla wielu osób to takie must have. Dzięki za kciuki
SabaS pisze:Jazda na rowerze przy takim bóluaż niewiarygodne, że Tobie ewar przynosiło ulgę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości