Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:alessandra pisze:Atta, a ta narzutka nr 13 to raczej na ściupłych ?
Na długość ma ok 35cm. Jeśli masz kształtny biust, to będzie widać na nim jeno ten troczek zawiązywany
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta, a ta narzutka nr 13 to raczej na ściupłych ?
Na długość ma ok 35cm. Jeśli masz kształtny biust, to będzie widać na nim jeno ten troczek zawiązywany
kiepska perspektywa coby ciuchem zabłysnąć, pasuję zatem
Koki-99 pisze:Sportowa za mała, ale róż może być i z perfumkami można słać. I jeszcze książkę z PT dołóż mi proszę
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta, a ta narzutka nr 13 to raczej na ściupłych ?
Proponuję zainteresować się rozświetlaczami z mojego bazarku kosmetycznego i też będziesz błyszczeć
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta, a ta narzutka nr 13 to raczej na ściupłych ?
Proponuję zainteresować się rozświetlaczami z mojego bazarku kosmetycznego i też będziesz błyszczeć
właśnie odpisałam na pewiu względem błyszczenia i niechaj na razie tak pozostanie
kocka pisze:poprosze Momo i sportowa koszulke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości