maczkowa pisze:iza71koty pisze:Gosiagosia pisze:Udostępniłam na Fb. Trzymam kciuki za zbiórkę

Piękne dzięki.

Stanęła nam .

Poszło szybko na początku i koniec.A nawet nie chcę pisać ile to wszystko kosztuje.Ech no nic zobaczymy.

Perfumowa zupełnie nie jestem, ale dorzuciłam parę groszy, żeby zbiórkę pchnąc trochę!
Bardzo dziękujemy za udział w zbiórce.
maczkowa pisze:]Iza, ale tak na marginesie zapytam, bo patrzę na te bazarki perfumowe i nie bardzo rozumiem, a zastanawia mnie to od początku- czemu otwierane są i psikane?
Iza chyba nie zauważyła postu, więc ja odpowiem na pytanie. Perfumy są otwierane i psikane, bo Iza zapoznaje się z zapachem, sprawdza jego jakość przed sprzedażą- żeby mieć np. pewność, ze nie sprzedaje nieoryginalnych, lub starych i zwietrzałych perfum. Czasem kupuje także takie, które były przez Kogoś wcześniej otwarte i przetestowane, ale zapach się nie spodobał i trafiły na sprzedaż.
Iza zazwyczaj ma około 20zł( 30zł) zysku ze sprzedanej buteleczki perfum. No i w razie potrzeby jest w stanie opisać własne doznania zapachowe, gdyby Ktoś pytał o konkrety dotyczące perfum. Po sprawdzeniu zapachu wie też, czy w przyszłości warto zainwestować w ten konkretny zapach.