Moderator: Moderatorzy
SabaS pisze:Przesyłka dotarła, dziękuję Iza.
Zapach intrygujący, muszę go oswoić, nie odrzuca więc nie jest źleBiżuteria bardzo mi się podoba, jestem zadowolona z zakupu. Prezenty śliczne, ale gdzie w tym wszystkim Twój zarobek na koty co? Jeszcze raz dzięki
Koki-99 pisze:Też dostałam, bardzo dziękuję. I za piękny gratis. Tylko jeden korek wcięło chyba przy pakowaniu, ale to nic
iza71koty pisze:Koki-99 pisze:Też dostałam, bardzo dziękuję. I za piękny gratis. Tylko jeden korek wcięło chyba przy pakowaniu, ale to nic
Który korek od Battiniego?Jeśli tak to tam nie było koreczka.Widać na zdjęciu.To tester.A jak zapachy?![]()
trafione czy nie bardzo?Dziękuję raz jeszcze.
![]()
mir.ka pisze:to moze się skuszę na te ostatnie Jacques Saint Pres Ciel. EDP
Koki-99 pisze:iza71koty pisze:Koki-99 pisze:Też dostałam, bardzo dziękuję. I za piękny gratis. Tylko jeden korek wcięło chyba przy pakowaniu, ale to nic
Który korek od Battiniego?Jeśli tak to tam nie było koreczka.Widać na zdjęciu.To tester.A jak zapachy?![]()
trafione czy nie bardzo?Dziękuję raz jeszcze.
![]()
Nie, ten drugi, od Sugarfree. Zapachy muszę przetestować jak gdzieś pójdę. Na razie przetestowane w domu na nadgarstku i nie ma wow, chyba wolę mocniejsze, a te są typowo kwiatowe. Będą na co dzień na poprawę nastroju
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości