Moderator: Moderatorzy
aistionnelle pisze:Ja poproszę Dekadencję
Koki-99 pisze:A ja tu napiszę, bo wątek, na którym kupiłam, już spadł.
Extatic - kolejny raz trafiłam na swój zapach, chociaż w necie czytałam, że albo się go lubi albo nienawidzi. Mi się podoba i mam już trzeci od Ciebie obok Lady Million i Tresor, które stoją na specjalnym miejscu. Dziękuję
iza71koty pisze:Prawie 40 zł dziennie wydaję na samo mięso dla stada.Dla dwóch stad już teraz.
Mam czarną Alaia Paris pojemność 10 ml zużycie około 3 ml.Maksymalnie.Bardzo wyszukany zapach dla Koneserek- jeśli Ktoś zna albo ma ochotę kupić- to zapraszam.Cena 40 zł w opcji kup teraz.Buteleczka posiada atomizer.Bardzo wygodna w użyciu - do torebki akurat.Zapach długo trzyma.Wystarczy niewielka aplikacja.
Mam jeszcze dwa zapachy inne ale to już potem.Mam roboty od cholery.
Dark Angel pisze:iza71koty pisze:Prawie 40 zł dziennie wydaję na samo mięso dla stada.Dla dwóch stad już teraz.
Mam czarną Alaia Paris pojemność 10 ml zużycie około 3 ml.Maksymalnie.Bardzo wyszukany zapach dla Koneserek- jeśli Ktoś zna albo ma ochotę kupić- to zapraszam.Cena 40 zł w opcji kup teraz.Buteleczka posiada atomizer.Bardzo wygodna w użyciu - do torebki akurat.Zapach długo trzyma.Wystarczy niewielka aplikacja.
Mam jeszcze dwa zapachy inne ale to już potem.Mam roboty od cholery.
A z ciekawości bym wzięła, żeby zobaczyć, co to. Odezwij się proszę w sprawie kosztów przesyłki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości