Na pierwszym zdjęciu srebrna mamuśka, na drugim czarnuszek ma śliczne miodowe oczy, na ostatnich chyba srebrne i dymniaczek.
Przepraszam za jakość zdjęć
W drugim miejscu bytuje czarna kotka z małymi , ale nie wiadomo gdzie one dokładnie są schowane

ametyst55 pisze:Skorzystałam z upload.miau![]()
![]()
![]()
![]()
Na pierwszym zdjęciu srebrna mamuśka, na drugim czarnuszek ma śliczne miodowe oczy, na ostatnich chyba srebrne i dymniaczek.
W drugim miejscu bytuje czarna kotka z małymi , ale nie wiadomo gdzie one dokładnie są schowane, bo koteczka przychodzi tylko na jedzenie. Karmicielka sądzi , że one są jeszcze malutkie .

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Skorzystałam z upload.miau![]()
![]()
![]()
![]()
W drugim miejscu bytuje czarna kotka z małymi , ale nie wiadomo gdzie one dokładnie są schowane, bo koteczka przychodzi tylko na jedzenie. Karmicielka sądzi , że one są jeszcze malutkie .
śliczna ta srebrna kotka, ale chuda

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Skorzystałam z upload.miau![]()
![]()
![]()
![]()
śliczna ta srebrna kotka, ale chuda
Ale bardzo łaskliwa. Ona chyba teraz drugi raz była w ciąży bo karmicielka mówiła, że przez pewien czas goniła małe , a potem chodziła zakrwawiona więc możliwe, że poroniła![]()
W tygodniu karmicielka ma podejśc do gminy żeby dopytać o kastrację. Tylko mam problem gdzie kotkę przetrzymać.

tylko muszę je przeprać

AgaS1987 pisze:Paczuszka juz u mnie bardzo dziekuje. Wszystko super!

:
idę kleić budkę dla bezdomniaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości