dla Nikiego [koniec]

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt mar 22, 2019 20:19 Re: dla Nikiego KUP sobie Zuzannę - nr 6

bardzo dziękuję!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt mar 22, 2019 20:20 Re: dla Nikiego KUP sobie Zuzannę - nr 6

dasz dane do wysyłki przez messengera?

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pt mar 22, 2019 20:25 Re: dla Nikiego KUP sobie Zuzannę - nr 6

poleciały!

czarno-czarni

Post » Sob mar 23, 2019 14:25 Re: dla Nikiego KUP sobie Zuzannę - nr 6

Pięknie dziękuję , kochani :1luvu:
Niki dzisiaj duzo lepszy, widze to po zainteresowaniu burą babą :wink: baba na tyle miła,ze wiedząć ,iz jest chory, nie pacnęła go łapką i dała się obwąchać :)

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob mar 23, 2019 14:29 Re: dla Nikiego KUP sobie Zuzannę - nr 6

alessandra pisze:Pięknie dziękuję , kochani :1luvu:
Niki dzisiaj duzo lepszy, widze to po zainteresowaniu burą babą :wink: baba na tyle miła,ze wiedząć ,iz jest chory, nie pacnęła go łapką i dała się obwąchać :)

:1luvu: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob mar 23, 2019 15:35 Re: dla Nikiego KUP sobie Zuzannę - nr 6

MaryLux, jej siostra - Wsze paczki już w drodze :)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie mar 24, 2019 16:33 Re: dla Nikiego balsam po goleniu dla chłopa Yves R.

DOKŁADKA!!!!

Dla chłopa - TAKI balsam, nówka wczoraj przyniesiony z drogerii cena 15 zł + 8,49 wysyłka paczka w ruchu

https://www.yves-rocher.pl/balsam_po_go ... _wrazliwej
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie mar 24, 2019 17:53 Re: dla Nikiego balsam po goleniu dla chłopa Yves R.

Ja żem przeczytał,że Nikiego bendom balsamować i :strach: no , jak kot nie doczyta , bo nie dowidzi,to tak potem wychodzi :roll: :wink:

z pjenknym podzienkowaniem :1luvu: fotem wklejam, coby pokazac,że Nikifor i lepiej (dzis opuścił koszy i jak zwykle dawneij na werandę poszedł :-) ) i zabalsamować sie nie da póki co :ok:

Obrazek
T.

alessandra

Post » Pon mar 25, 2019 12:09 Re: dla Nikiego balsam po goleniu dla chłopa Yves R.

Z przepięknym podziekowaniem sie kłaniamy za wpłaty od : Magdalena99 40zł :1luvu: ,jej siostra 25zł :1luvu: ,mir.ka 25zł :1luvu: , kocka 25zł :1luvu: i od MOrfa 30zł :1luvu:

Już działam , aby ściagnąć detox :piwa:
Jeszcze raz z serca dziekuję :1luvu:

alessandra

Post » Pon mar 25, 2019 19:25 Re: dla Nikiego balsam po goleniu dla chłopa Yves R.

Kochani, zupełnie , ale to zupełnie coś wełniankowego dla maluchów ale Dużych maluchów :wink: -zapraszam serdecznie gdyby ktoś miał ochotę kupic na prezent np.
Sukienka słonecznik może kogos ucieszy :)

viewtopic.php?f=27&t=174914&start=1140

alessandra

Post » Pon mar 25, 2019 20:12 Re: dla Nikiego balsam po goleniu dla chłopa Yves R.

super ta sukienka :)
a ja melduję, że wszystko już wysłane, rozliczenie w pierwszym poście, czekam jeszcze na wpłaty
za wysyłkę i potwierdzenie pozostałych wpłat na konto Oli
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto mar 26, 2019 13:06 Re: mała przecena dla Nikiego

Kochani, pozwolicie, ze po całej kuracji zrobie rozliczenie, na razie wpisujemy i odpisujemy na bieżąco , na zaległe jak zostanie będzie :ok: Pieknei dziekuję :1luvu: w imieniu mojej Czarnej Gnidy :wink: :201461 dopiero przy tej okazji, wiecie, tak sobie myslę,że chyba tego Gnidulca jednak kocham :mrgreen: Mam nadzieję,że jeszcze ze mną pobędzie, bo bardzo mnie wystraszył, niestety na wzrok także poszło, zauwazyłam,że nie widzi wody w misce, łapka sprawdza przed piciem , zbyt nagle by to było,żeby pzrypisac starosci, obawiam się,że to jednak wskutek tego zatrucia :(

alessandra

Post » Wto mar 26, 2019 14:00 Re: mała przecena dla Nikiego

alessandra pisze:Kochani, pozwolicie, ze po całej kuracji zrobie rozliczenie, na razie wpisujemy i odpisujemy na bieżąco , na zaległe jak zostanie będzie :ok: Pieknei dziekuję :1luvu: w imieniu mojej Czarnej Gnidy :wink: :201461 dopiero przy tej okazji, wiecie, tak sobie myslę,że chyba tego Gnidulca jednak kocham :mrgreen: Mam nadzieję,że jeszcze ze mną pobędzie, bo bardzo mnie wystraszył, niestety na wzrok także poszło, zauwazyłam,że nie widzi wody w misce, łapka sprawdza przed piciem , zbyt nagle by to było,żeby pzrypisac starosci, obawiam się,że to jednak wskutek tego zatrucia :(

Rudzie też zawsze sprawdza przed piciem czy miska jest pełna po brzegi, jak łapka się nie zmoczy to znaczy ,ze wody nie ma :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto mar 26, 2019 15:22 Re: mała przecena dla Nikiego

mir.ka pisze:
alessandra pisze:Kochani, pozwolicie, ze po całej kuracji zrobie rozliczenie, na razie wpisujemy i odpisujemy na bieżąco , na zaległe jak zostanie będzie :ok: Pieknei dziekuję :1luvu: w imieniu mojej Czarnej Gnidy :wink: :201461 dopiero przy tej okazji, wiecie, tak sobie myslę,że chyba tego Gnidulca jednak kocham :mrgreen: Mam nadzieję,że jeszcze ze mną pobędzie, bo bardzo mnie wystraszył, niestety na wzrok także poszło, zauwazyłam,że nie widzi wody w misce, łapka sprawdza przed piciem , zbyt nagle by to było,żeby pzrypisac starosci, obawiam się,że to jednak wskutek tego zatrucia :(

Rudzie też zawsze sprawdza przed piciem czy miska jest pełna po brzegi, jak łapka się nie zmoczy to znaczy ,ze wody nie ma :mrgreen:

Rudzia zawsze tak miała ?

alessandra

Post » Wto mar 26, 2019 15:24 Re: mała przecena dla Nikiego

alessandra pisze:
mir.ka pisze:

Rudzia zawsze tak miała ?

tak, ona musi mieć do picia pełniutką miskę świeżej wody, jak brakuje choćby 2 cm od brzegu to się nie napije bo miska "pusta" , siądzie obok niej i czeka żeby jej nalać
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]