alessandra pisze:Pięknie dziękuję , kochani![]()
Niki dzisiaj duzo lepszy, widze to po zainteresowaniu burą babąbaba na tyle miła,ze wiedząć ,iz jest chory, nie pacnęła go łapką i dała się obwąchać

,jej siostra 25zł  
 ,mir.ka 25zł  
 , kocka  25zł 
 i od MOrfa 30zł  

Pieknei dziekuję  
 w  imieniu mojej Czarnej Gnidy  
 dopiero przy tej okazji, wiecie, tak sobie myslę,że chyba tego Gnidulca jednak kocham  alessandra pisze:Kochani, pozwolicie, ze po całej kuracji zrobie rozliczenie, na razie wpisujemy i odpisujemy na bieżąco , na zaległe jak zostanie będziePieknei dziekuję
w imieniu mojej Czarnej Gnidy
![]()
dopiero przy tej okazji, wiecie, tak sobie myslę,że chyba tego Gnidulca jednak kocham
Mam nadzieję,że jeszcze ze mną pobędzie, bo bardzo mnie wystraszył, niestety na wzrok także poszło, zauwazyłam,że nie widzi wody w misce, łapka sprawdza przed piciem , zbyt nagle by to było,żeby pzrypisac starosci, obawiam się,że to jednak wskutek tego zatrucia

mir.ka pisze:alessandra pisze:Kochani, pozwolicie, ze po całej kuracji zrobie rozliczenie, na razie wpisujemy i odpisujemy na bieżąco , na zaległe jak zostanie będziePieknei dziekuję
![]()
dopiero przy tej okazji, wiecie, tak sobie myslę,że chyba tego Gnidulca jednak kocham
Mam nadzieję,że jeszcze ze mną pobędzie, bo bardzo mnie wystraszył, niestety na wzrok także poszło, zauwazyłam,że nie widzi wody w misce, łapka sprawdza przed piciem , zbyt nagle by to było,żeby pzrypisac starosci, obawiam się,że to jednak wskutek tego zatrucia
Rudzie też zawsze sprawdza przed piciem czy miska jest pełna po brzegi, jak łapka się nie zmoczy to znaczy ,ze wody nie ma
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:Kochani, pozwolicie, ze po całej kuracji zrobie rozliczenie, na razie wpisujemy i odpisujemy na bieżąco , na zaległe jak zostanie będziePieknei dziekuję
![]()
Rudzie też zawsze sprawdza przed piciem czy miska jest pełna po brzegi, jak łapka się nie zmoczy to znaczy ,ze wody nie ma
Rudzia zawsze tak miała ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość