alessandra pisze:Jakie piękne zakładki
 Dziękuję pięknie

Qlka pisze:Melduję, że przesyłka dotarłaDziękuję za niespodziewajkę
![]()

alessandra pisze:poprosze 5 kartek i jakiegos ponętnego kociaka z filcu
 no i mój ulubiony,  jesienny  
marzena81 pisze:alessandra pisze:poprosze 5 kartek i jakiegos ponętnego kociaka z filcu
Przepraszam że dopiero odpisuję, ale nie miałam internetu. Wybiorę najładniejsze kartki, a kotka proponuję zielono-pomarańczowego, wyjątkowy kot dla wyjątkowej osobyno i mój ulubiony, jesienny
alessandra pisze:marzena81 pisze:alessandra pisze:poprosze 5 kartek i jakiegos ponętnego kociaka z filcu
Przepraszam że dopiero odpisuję, ale nie miałam internetu. Wybiorę najładniejsze kartki, a kotka proponuję zielono-pomarańczowego, wyjątkowy kot dla wyjątkowej osobyno i mój ulubiony, jesienny
matka mnje wypchneli bo siem skonfudowali tak Ciocia napisała nojwlece i pjenknie dzienkujemy , kolory jesieni najpjenknjesze som Tuliś

ja jestem chyba ksionsze bo z zamku ksionsz, to ksionsze nie?  

marzena81 pisze:alessandra pisze:marzena81 pisze:alessandra pisze:poprosze 5 kartek i jakiegos ponętnego kociaka z filcu
matka mnje wypchneli bo siem skonfudowali tak Ciocia napisała nojwlece i pjenknie dzienkujemy , kolory jesieni najpjenknjesze som Tuliś
Hyhyhy![]()
![]()
Tuliś, tu Rysio, przekfyciłem lapka od ciotki, która mnie swego czasu wcisneła siostrzeMiło Cię poznać
![]()
Kolory jesieni som najpiekniejsze, ale my, czarne kocurki jesteśmy jeszcze pienkniejsze Tulisiu!
![]()
  ja samnajpierw bym chcjał potfierdzic, że ksionsze jesteś na pewno, mnje dowód pszemawia  
 Tuliśalessandra pisze:marzena81 pisze:alessandra pisze:marzena81 pisze:alessandra pisze:poprosze 5 kartek i jakiegos ponętnego kociaka z filcu
Hyhyhy![]()
![]()
Tuliś, tu Rysio, przekfyciłem lapka od ciotki, która mnie swego czasu wcisneła siostrzeMiło Cię poznać
![]()
Kolory jesieni som najpiekniejsze, ale my, czarne kocurki jesteśmy jeszcze pienkniejsze Tulisiu!
![]()
Helloł Rysioja samnajpierw bym chcjał potfierdzic, że ksionsze jesteś na pewno, mnje dowód pszemawia
i jeszcze ,że my som jak te czarne perły dwa i ziomale , bo ja spode Ksionsza , znaczy bendzie hrabi czy cuś
Tuliś

marzena81 pisze:
Hyhyhy![]()
![]()
![]()
![]()
  ja samnajpierw bym chcjał potfierdzic, że ksionsze jesteś na pewno, mnje dowód pszemawia  
 Tuliś[/quote]

[/quote]

alessandra pisze:marzena81 pisze:
Hyhyhy![]()
![]()
![]()
![]()
Helloł Rysioja samnajpierw bym chcjał potfierdzic, że ksionsze jesteś na pewno, mnje dowód pszemawia
i jeszcze ,że my som jak te czarne perły dwa i ziomale , bo ja spode Ksionsza , znaczy bendzie hrabi czy cuś
Tuliś

[/quote]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości