Dla mnie wszystko za małe. Potrzebuję posłanko, materacyk 70 x 35 cm
Nie ma już OPUSA ... ale jest nowy jamniczek aniołek BIMBER , papug senegalka afrykańska EGON. Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...
oba posłanka czekoladowe w groszki (nr.2) za 13 zł każde
Nie ma już OPUSA ... ale jest nowy jamniczek aniołek BIMBER , papug senegalka afrykańska EGON. Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...
Dziękuję Koniec bazarku.Bardzo dziękuję wszystkim biorącym w nim udział Jutro powysyłam pw. wtenczas, wkrótce będzie nowy bazarek i posłanko w groszki, ale czerwone w białe.Będą też bardzo ładne beżowe w owieczki, może coś wybierzesz.
ja poproszę na PW podliczenie z tego bazarku + zakupiony szary kocyk z innego i przesyłkę razem.