[KONIEC] Tylko dla kotuf czyli Tulinek poleca III

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2016 19:37 Re: Tylko dla kotuf czyli Tulinek poleca III -3 dni i finito

Obrazek Obrazek

Luc reklamuje - Ciocia Alessandra robi najfajniejsze i najpiękniejsze, milusińskie posłanka i to, które dziś dostała Balbi, zaanektował i oddać nie chce!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro mar 09, 2016 19:41 Re: Tylko dla kotuf czyli Tulinek poleca III -3 dni i finito

Ha! A Radzio podbija za dyszkę :)
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Pon mar 14, 2016 18:36 Re: Tylko dla kotuf czyli Tulinek poleca III -3 dni i finito

Pieknie dziekujemy, bazar zakończony , ja oczywiście zakończyłam go w ..łożku :roll: mając w perspektywie szpital, którym mnie dochtory nastraszyli , musiałam spędzić tak kolejny tydzień :?

Z serca dziękujemy za udział w bazarku -nastepny zrobimy jak na pewno juz wyzdrowieję, a tymczasem wysyłam pw oraz przymierzam sie do wysyłki zakupów :wink:

no , jakby nas Duzy puścił do kompa, by my napisali, ale nie chciał, mówił,że Tuliś se nie poradzi, niby że mały i takie tam, sie fogule nie zna, co kot potrafi :?
no to teraz dopiero możem podzienkować w imieniu naszej gromady i przeprisić za Dużom, co se poszła chorować, zamiast interesa pilnować
Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto mar 15, 2016 19:23 Re: [KONIEC] Tylko dla kotuf czyli Tulinek poleca III

Przesyłki dzisiaj polecą -przepraszam za zwłokę raz jeszcze :oops:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia]