Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:Te większe mi pasują idealnie, ale poproszę wszystkie na start. Większe za 3 zł/kpl, a mniejsze za drugie 3 zł/kpl
Necz pisze:Nr 2 Miseczka i podkładka za 2 zł na start. Kusi mnie jeszcze henna, ale miałam już nic nie kupować w tym miesiącu, więc na razie podziękuję
Atta pisze:kocka pisze:6 , 7 i 10 zaczynam
Dobrze żeś zaczęła, ale puszki bedom moje za całe 3 zł.
Thorkatt pisze:wywołuję:
4- podkładki,9- pasek,11zestaw podróżny,12zestaw podróżny
KotwKratke pisze:10 za 5 poproszę
Atta pisze:Lepiej szykuj już na nie dobre opakowanie, żeby mi się w transporcie nie uszkodziłyNIe oddam!
Atta pisze:Tak sie zaaferowałam puszkami,że nawet nie załapałam na jaki cel zbieramy
aleusha pisze:Necz pisze:Nr 2 Miseczka i podkładka za 2 zł na start. Kusi mnie jeszcze henna, ale miałam już nic nie kupować w tym miesiącu, więc na razie podziękuję
Bardzo dziękuję. Może jednak się skusisz
? Szkoda, żeby się zmarnowała.
Necz pisze:aleusha pisze:Necz pisze:Nr 2 Miseczka i podkładka za 2 zł na start. Kusi mnie jeszcze henna, ale miałam już nic nie kupować w tym miesiącu, więc na razie podziękuję
Bardzo dziękuję. Może jednak się skusisz
? Szkoda, żeby się zmarnowała.
Nigdy nie robiłam włosów prawdziwą henną, tylko tymi gotowymi pastami i jestem jej bardzo ciekawa... Chociaż dawno temu te pasty były właśnie w proszku, więc wychodzi na to, że robiłam. A to najwyżej zrobię jeszcze raz. Poproszę wywołać
Thorkatt pisze:wywołuję 15,16 x2, 19,20
Thorkatt pisze:i 21 x2
wtenczas pisze:a my poprosimy 2 i 20 po 5 złotóweki wywołujemy 3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości