Dla Balbinki-książka oraz Słodki Krówek :) - KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2016 10:57 Re: Dla Balbinki-książka "Kleo i ja"+dokładka: Słodki Krówek

Nikt nie powalczy o Kleo? :placz:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw lut 11, 2016 14:33 Re: Dla Balbinki-książka "Kleo i ja"+dokładka: Słodki Krówek

Olu, obie rzeczy wędrują do Ciebie. Kockę rzeczywiście pochłonęła praca lub ciastka ;)
Dziękuję za udział :1luvu:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw lut 11, 2016 17:59 Re: Dla Balbinki-książka "Kleo i ja"+dokładka: Słodki Krówek

FElunia pisze:Olu, obie rzeczy wędrują do Ciebie. Kockę rzeczywiście pochłonęła praca lub ciastka ;)

słowem zafascynowanie słodkościami nie wychodzi na dobre -nie tylko w bioderkach :ryk:

Bardzo sie cieszę, kotek jest cudny, a ja mam specjalne miejsce na ścianie w pokoju Tulinka na ..powoli już ..kolekcję Twoich wyrobów :1luvu: :piwa:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lut 11, 2016 18:01 Re: Dla Balbinki-książka "Kleo i ja"+dokładka: Słodki Krówek

alessandra pisze:
FElunia pisze:Olu, obie rzeczy wędrują do Ciebie. Kockę rzeczywiście pochłonęła praca lub ciastka ;)

słowem zafascynowanie słodkościami nie wychodzi na dobre -nie tylko w bioderkach :ryk:

Bardzo sie cieszę, kotek jest cudny, a ja mam specjalne miejsce na ścianie w pokoju Tulinka na ..powoli już ..kolekcję Twoich wyrobów :1luvu: :piwa:

Będą dalsze, więc zapraszam :D

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw lut 11, 2016 21:32 Re: Dla Balbinki-książka oraz Słodki Krówek :) - KONIEC!

no i nie udalo sie ,jak konczy sie w srodku dnia to nie mam szans :( ale jak piszesz ze jeszcze beda obrazki to moze na ktorys sie zalapie :ok:

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Pt lut 12, 2016 13:12 Re: Dla Balbinki-książka oraz Słodki Krówek :) - KONIEC!

kocka pisze:no i nie udalo sie ,jak konczy sie w srodku dnia to nie mam szans :( ale jak piszesz ze jeszcze beda obrazki to moze na ktorys sie zalapie :ok:

A ja obiecuję jednego kota dla Ciebie oddać, ale nie obiecuję,że będzie to taki w ramce :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia]