bea3 pisze:Poproszę nr 5 za 13 zł

Dziękuję
Zaktualizowałam pierwszą stronę, dodałam foty i zestaw dla panów:
6. Naturalne, aromatyczne mydełko Frangipani, z olejku palmowego i olejków eterycznych, wyrobu domowego - pamiątka z Tajlandii. Mydełko jest przyjemnie żółciutkie i ślicznie pachnie

Cena wywoławcza: 10
Licytuje:
7. Woda do prasowania Tchibo o zapachu magnolii. Nieużywana, nówka sztuka otrzymana w prezencie - sęk w tym, że ja nie prasuje

500 ml. Butelka z dozownikiem do spryskiwania, oryginalne opakowanie, nie otwierane.
Cena wywoławcza: 15
Licytuje:

8. Łyżwy dziewczęce białe, rozmiar 30-31. Używane kilkukrotnie, teściowa dała po swojej córce dla mojej córki - sęk w tym, że Basia ma 2,5 roku, zanim dorośnie do rozmiaru, to trochę potrwa

a łyżwy stoją bezużytecznie w szafie. Łyżwy same w sobie podobno bardzo "pro", wygodne, z wieloma opcjami regulacji.
Ponieważ używane, oddam za symboliczne 20 pln.

9. Zestaw dla mężczyzn, nieużywany oczywiście, ale samo opakowanie (zwłaszcza z tyłu) lekko pogniecione. W środku żel do mycia ciała 50ml, woda toaletowa 30ml, dezodorant w spreju 50 ml.
Cena podlega negocjacji, nie znalazłam takiego samego w Internecie, więc wzorowałam się na podobnych zestawach: 60 pln