Tundra pisze:wtenczas pisze:heh, nie obejdziem się tak smakiem... dwójeczkę dołoży Lilka ze swego kieszonkowegodajemy 32
Oczywiście nie chcemy nikogo pozbawiać kieszonkowego, ale... 33,33 tak ładnie wygląda
to lubię

Moderator: Moderatorzy
Tundra pisze:wtenczas pisze:heh, nie obejdziem się tak smakiem... dwójeczkę dołoży Lilka ze swego kieszonkowegodajemy 32
Oczywiście nie chcemy nikogo pozbawiać kieszonkowego, ale... 33,33 tak ładnie wygląda
wtenczas pisze:heh, nie obejdziem się tak smakiem... dwójeczkę dołoży Lilka ze swego kieszonkowegodajemy 32
wtenczas pisze:to teraz Benia sięgnie do skarpety, a co? !!! dorzuci do 35 złotówek
wtenczas pisze:to teraz Benia sięgnie do skarpety, a co? !!! dorzuci do 35 złotówek. Wtenczas czyli Sylwia, Lilka - mały padaczkowy gnojek z piwnicy co go Czarno-czarni odchuchali i teraz z nami mieszka:) od lipca mieszka i rządzi się ,że hohoho!!!
Tundra pisze:wtenczas pisze:to teraz Benia sięgnie do skarpety, a co? !!! dorzuci do 35 złotówek
To my też sprawdziliśmy czy nam coś w skarpecie brzęczy. No i brzęczało - 37 zł
wtenczas pisze:a my po burzliwej naradzie ustaliśmy,że więcej złotówek nie mamyale te co mamy czyli 35 damy za jajecznicę
wtenczas pisze:chętnie pokażę, jak się nauczę wstawiać zdjęcia na forum, bo póki co to czarna magia... dobrze,że wiem ja coś napisać
cessy pisze:a ja moge zadac pytanie dt jajecznicy ze szpinakiem? Czy ona wytrwa do mojego odbioru (Swieta)?Wiesz jak to ze mna jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości