kocka pisze:i o zielony nikt nie walczy?
upał tak rozleniwia? Ja nie mówię, aby zaraz tak rękawicą rzucić i na pistolety ...

Moderator: Moderatorzy
kocka pisze:i o zielony nikt nie walczy?
Atta pisze:Ludzie zrobili się ociężali, zmęczeni upałem. Wiesz jak ciężko uderza sie w kalwiaturkę? Szczególnie po jednym, dwóch dobrze schłodzonychHA!
Atta pisze:Ludzie zrobili się ociężali, zmęczeni upałem. Wiesz jak ciężko uderza sie w kalwiaturkę? Szczególnie po jednym, dwóch dobrze schłodzonychHA!
Tundra pisze:Atta pisze:Ludzie zrobili się ociężali, zmęczeni upałem. Wiesz jak ciężko uderza sie w kalwiaturkę? Szczególnie po jednym, dwóch dobrze schłodzonychHA!
Tuliś nie słuchaj tej cioci, to są jakieś jednostkowe przypadki![]()
![]()
A sprawa wygląda tak: temu kotkowi troszkę na to, tamtemu kotkowi troszkę na tamto i o, kieszenie puste i na Tulinkowe czary już nie ma. Buuuuu
alessandra pisze:A jak wprowadzim system ratóf albo odroczony termin , jak w biznesie[/i] ?![]()
Może wtedy by siem ludzie jakoś pozbierali, nie? - bez odsetków by dali na raty
Jak myślita? Tuliś
Tundra pisze:alessandra pisze:A jak wprowadzim system ratóf albo odroczony termin , jak w biznesie[/i] ?![]()
Może wtedy by siem ludzie jakoś pozbierali, nie? - bez odsetków by dali na raty
Jak myślita? Tuliś
Ty to jesteś Tuliś prawdziwy Kusiciel Biznesmen PrzekonywaczBestia mówi, że pomyślimy i jak coś mądrego
wymyślimy, to się odezwiemy.
Atta pisze:Zakuszaj, głęboko zarzucaj sieci, bo pomarańczka wciąż czeka !
czarno-czarni pisze:dawaj mje za wyw to orange
kocka pisze:a ja czekam az ktos podejmie zielone wyzwaniecoby zwiększyć kuli objętość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości