Nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -ZAKOŃCZONY

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 11, 2015 12:51 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

Poproszę jeszcze #75 i koniec szaleństwa :oops:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto sie 11, 2015 13:02 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

Chodzi o tą bluzeczkę?
Obrazek
Obrazek

esza

Od: Pt kwi 06, 2007 8:12

Post » Wto sie 11, 2015 13:11 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

zgadza się. Moje stare podkoszulki się drą, trza coś mniej eleganckiego zanabyć ;)

Sis

Post » Śro sie 12, 2015 11:04 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

Poproszę:
- z bielizny nr7 (nocna koszula dla karmiących)
- z bluzek nr 43 (amarant z koronką na rękawach), nr 53 (czarna z żaglówkami), nr 55 (czarna dwuwarstwowa), nr 63(intensywnie niebieska z trzema guziczkami), nr 70 (czerwono-granatowa łączka)
- z sukienek nr 16 (czarna w białe groszki)
- z butów nr 6 (czarne w łączkę).

Poproszę o obliczenie kosztów przesyłki, chyba, że miejsce odbioru w Bytomiu ma mało skomplikowany dojazd...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro sie 12, 2015 15:30 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

to jeszcze z bluzek nr62 i z misz masza nr 39

LSVC

Post » Śro sie 12, 2015 18:27 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

Poproszę:
BLUZKI
nr 13 Nike, rozmiar 40/42, kolor czarny
nr 31 Reebok, kolor bardzo ciemno granatowy
nr 55 ESMARA, rozmiar XL. Szyta dwuwarstwowo

SUKIENKI
nr 20 Czarna sukienka/tunika BIGGY, rozmiar XL

SPÓDNICZKI
nr 3 PIMKIE, metki nieczytelne
nr 12 BUTIK, rozmiar L, 100% bawełna
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Śro sie 12, 2015 19:14 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

LSVC pisze:Poproszę:
- z bluzek nr 43 (amarant z koronką na rękawach), nr 53 (czarna z żaglówkami), nr 55 (czarna dwuwarstwowa), nr 63(intensywnie niebieska z trzema guziczkami), nr 70 (czerwono-granatowa łączka)

Poproszę o obliczenie kosztów przesyłki, chyba, że miejsce odbioru w Bytomiu ma mało skomplikowany dojazd...

LSVC pisze:to jeszcze z bluzek nr62 i z misz masza nr 39

Dziękuję ślicznie :) Możliwy odbiór w centrum Bytomia, koło Agory, w przyszłym tygodniu w godz. 8 - 15. Ale i tak prosiłabym o wpłatę należności na konto Fundacji. Daj znać czy decydujesz sie na odbiór osobisty (wtedy inaczej spakuję :) ).

aleusha pisze:Poproszę:
BLUZKI
nr 13 Nike, rozmiar 40/42, kolor czarny
nr 31 Reebok, kolor bardzo ciemno granatowy
nr 55 ESMARA, rozmiar XL. Szyta dwuwarstwowo

SUKIENKI
nr 20 Czarna sukienka/tunika BIGGY, rozmiar XL

SPÓDNICZKI
nr 3 PIMKIE, metki nieczytelne
nr 12 BUTIK, rozmiar L, 100% bawełna

Dziękuję :) Zanotowałam z jednym wyjątkiem, bluzeczkę nr. 55 kupiła wcześniej LSVC :)

Postaram się dzisiaj popakować i podać koszty wysyłki.

ATA, SIS, CZARNO-CZARNI - przesyłki "wyszły" dzisiaj z Bytomia. Proszę o info o odbiorze.
Obrazek

esza

Post » Czw sie 13, 2015 12:25 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

esza pisze:
LSVC pisze:Poproszę:

LSVC pisze:to jeszcze z bluzek nr62 i z misz masza nr 39

Dziękuję ślicznie :) Możliwy odbiór w centrum Bytomia, koło Agory, w przyszłym tygodniu w godz. 8 - 15. Ale i tak prosiłabym o wpłatę należności na konto Fundacji. Daj znać czy decydujesz sie na odbiór osobisty (wtedy inaczej spakuję :) ).

pytanie podstawowe - czy jest się tam gdzie zatrzymać dużym samochodem? bo dla mnie Bytom to miasto jednokierunkowych ulic i w dodatku jestem z tych, co są w stanie zgubić się na własnej ulicy ;)

LSVC

Post » Czw sie 13, 2015 12:44 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

Sprawdziłam :) jest parking w Agorze, więc dojedziemy :) nie musisz się trudzić z pakowaniem :) będziemy raczej w godzinach rannych, bo około południa jest za duży upał na podróże z dzieckiem. Już robię przelew na konto fundacji. Mam jeszcze jedno pytanie - mam kilka ciuchów do oddania w bardzo dobrym stanie, czy chciałabyś je przyjąć na bazarek?

LSVC

Post » Czw sie 13, 2015 15:42 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

LSVC pisze:Sprawdziłam :) jest parking w Agorze, więc dojedziemy :) nie musisz się trudzić z pakowaniem :) będziemy raczej w godzinach rannych, bo około południa jest za duży upał na podróże z dzieckiem. Już robię przelew na konto fundacji. Mam jeszcze jedno pytanie - mam kilka ciuchów do oddania w bardzo dobrym stanie, czy chciałabyś je przyjąć na bazarek?

Ok :) Na PW dam namiary na odbiór. Ciuszki chętnie przyjmę, dziękuję w imieniu futrzaków :)

Na bazarek przywędrowały ;) :
krótkie męskie spodenki, http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?p=21579#21579
krótkie damskie, http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?p=21588#21588
staniczek bez ramiączek i figi w dużych rozmiarach. http://chatul.pl/forum/viewtopic.php?p=21585#21585

Zapraszam :)
Obrazek

esza

Post » Czw sie 13, 2015 16:50 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

Moja przesyłka dziś dotarła :ok:
Wszystko pasuje idealnie :mrgreen: Dziękuję :1luvu:

Sis

Post » Czw sie 13, 2015 16:54 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

To dorzuć do moich , jak są jeszcze z męskich nr 7 Beżowe spodenki REEBOK GOLD, rozmiar XL i z damskich nr 36 Krótkie spodenki REEBOK.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw sie 13, 2015 16:59 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

Sis pisze:Moja przesyłka dziś dotarła :ok:
Wszystko pasuje idealnie :mrgreen: Dziękuję :1luvu:

Cieszę się :) Dziękuję za wiadomość.

aleusha pisze:To dorzuć do moich , jak są jeszcze z męskich nr 7 Beżowe spodenki REEBOK GOLD, rozmiar XL i z damskich nr 36 Krótkie spodenki REEBOK.

Dziękuję, już dorzucam :D

Nie wiem czy wspominałam, że mamy też "morze" kolczyków na innym bazarku :) Zapraszam do oglądania.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=170114
Obrazek

esza

Post » Czw sie 13, 2015 19:28 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

aaaa jaka piękna paczka :) dziękuję :) ciuchy super a kolczyki - no ekstra!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sie 14, 2015 10:55 Re: Eksperymentalny, nie tylko ciuchowy, bazarek CHATULowy -

czarno-czarni pisze:aaaa jaka piękna paczka :) dziękuję :) ciuchy super a kolczyki - no ekstra!

Dziękuję za wiadomość :)
Obrazek

esza

[poprzednia][następna]