Moderator: Moderatorzy
LSVC pisze:Poproszę:
- z bielizny nr7 (nocna koszula dla karmiących)
- z bluzek nr 43 (amarant z koronką na rękawach), nr 53 (czarna z żaglówkami), nr 55 (czarna dwuwarstwowa), nr 63(intensywnie niebieska z trzema guziczkami), nr 70 (czerwono-granatowa łączka)
- z sukienek nr 16 (czarna w białe groszki)
- z butów nr 6 (czarne w łączkę).
Poproszę o obliczenie kosztów przesyłki, chyba, że miejsce odbioru w Bytomiu ma mało skomplikowany dojazd...
LSVC pisze:to jeszcze z bluzek nr62 i z misz masza nr 39
aleusha pisze:Poproszę:
BLUZKI
nr 13 Nike, rozmiar 40/42, kolor czarny
nr 31 Reebok, kolor bardzo ciemno granatowy
nr 55 ESMARA, rozmiar XL. Szyta dwuwarstwowo
SUKIENKI
nr 20 Czarna sukienka/tunika BIGGY, rozmiar XL
SPÓDNICZKI
nr 3 PIMKIE, metki nieczytelne
nr 12 BUTIK, rozmiar L, 100% bawełna
esza pisze:LSVC pisze:Poproszę:
- z bielizny nr7 (nocna koszula dla karmiących)
- z bluzek nr 43 (amarant z koronką na rękawach), nr 53 (czarna z żaglówkami), nr 55 (czarna dwuwarstwowa), nr 63(intensywnie niebieska z trzema guziczkami), nr 70 (czerwono-granatowa łączka)
- z sukienek nr 16 (czarna w białe groszki)
- z butów nr 6 (czarne w łączkę).
Poproszę o obliczenie kosztów przesyłki, chyba, że miejsce odbioru w Bytomiu ma mało skomplikowany dojazd...LSVC pisze:to jeszcze z bluzek nr62 i z misz masza nr 39
Dziękuję ślicznieMożliwy odbiór w centrum Bytomia, koło Agory, w przyszłym tygodniu w godz. 8 - 15. Ale i tak prosiłabym o wpłatę należności na konto Fundacji. Daj znać czy decydujesz sie na odbiór osobisty (wtedy inaczej spakuję
).
LSVC pisze:Sprawdziłamjest parking w Agorze, więc dojedziemy
nie musisz się trudzić z pakowaniem
będziemy raczej w godzinach rannych, bo około południa jest za duży upał na podróże z dzieckiem. Już robię przelew na konto fundacji. Mam jeszcze jedno pytanie - mam kilka ciuchów do oddania w bardzo dobrym stanie, czy chciałabyś je przyjąć na bazarek?
Sis pisze:Moja przesyłka dziś dotarła![]()
Wszystko pasuje idealnieDziękuję
aleusha pisze:To dorzuć do moich , jak są jeszcze z męskich nr 7 Beżowe spodenki REEBOK GOLD, rozmiar XL i z damskich nr 36 Krótkie spodenki REEBOK.
czarno-czarni pisze:aaaa jaka piękna paczkadziękuję
ciuchy super a kolczyki - no ekstra!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości