Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Będę zatem wredna i poproszę to największe za 60zł A że mi mało to wezne jeszcze czwórkę za wywoławczą (skromie)
aleusha pisze:Suczyska powiedziały, że dołożą po dyszce, więc za 70 zł poproszę torbę.
czarno-czarni pisze:mje się podoba 3.
a wywoławczą
Qlka pisze:Ech no... Temu pierwszemu pudełku to chyba trochę smutno, że go nikt nie chce... To ja go chcem za wywoławczą
aleusha pisze:Suczyska powiedziały, że dołożą po dyszce, więc za 70 zł poproszę torbę.
Atta pisze:aleusha pisze:Suczyska powiedziały, że dołożą po dyszce, więc za 70 zł poproszę torbę.
Olera! psy sobie od pyska odejmują to ja mogę odebrać męzusiowiDaje 80zł
alessandra pisze:a ja mam takie pytanie, co mje dronży : poczemu to duże pudło ma takie wzięcie, a malusie już nie? To jego futro czy wjelkość ciała, bo w małych możę być fajniej a w dużym tylko gabarytowo- szczególnie lipa , jak ktoś Gupolka tam dostanie :mrgreen: Tuliś
Atta pisze:Jakby brakło pomysłu to możesz pozbierać z tych małych i wrzucic potem do dużego
Atta pisze:alessandra pisze:a ja mam takie pytanie, co mje dronży : poczemu to duże pudło ma takie wzięcie, a malusie już nie? To jego futro czy wjelkość ciała, bo w małych możę być fajniej a w dużym tylko gabarytowo- szczególnie lipa , jak ktoś Gupolka tam dostanie :mrgreen: Tuliś
Hmmmm.. siem tak głupio zasugerowałamwiencej nie bendem, bo to nawet nie pudełko
Jeszcze bede musieć przejść z tacom coby zebrać na przesyłkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości