Szukam dodatków do Sims2

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 29, 2014 18:23 Re: Szukam dodatków do Sims2

Nie ma sprawy, jak napisałam powyżej:
wiewiur pisze:...nie wiem, czy jeszcze Cię interesują (sama wolałabym legalnie, a za darmo)...

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Wto lip 29, 2014 19:58 Re: Szukam dodatków do Sims2

Koki-99 pisze:Wiewiur, na razie bardzo Ci dziękuję za ofertę. Udało nam się ściągnąć dodatki ze stronki podanej przez isabell. Wolno to wszystko chodzi, ale jakoś chodzi. Jakby co, to się odezwę, jakby np. młoda straciła cierpliwość i jednak chciała płyty.

Dziękuję dziewczyny :1luvu:

nie ma za co dziękować - z chęcią pomogłyśmy :D
a prędkość może być uzależniona nie od tego czy są z płyty tylko od możliwości sprzętowych - to mądre zdanie wypowiedział moja córa :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto lip 29, 2014 20:24 Re: Szukam dodatków do Sims2

isabell36 pisze:Jeżeli masz oryginalną wersję The Sims 2, to wydawcy przy premierze nowej części oddają wszystkie dodatki za darmo. Trzeba wejść na Origin (platformę ściąganą do The Sims 2), założyć swoje darmowe konto, tam wpisać swój kod z pudełka, gra powinna pojawić się na koncie platformy, a do niej za darmo powinny być dostępne do ściągnięcia wszystkie istniejące dodatki. Uprzedzam tylko, że przy zakładaniu konta, warto podać wiek powyżej 18 lat, bo platforma lubi bez powodu blokować gry, które uzna że są dla dorosłych. Warto spróbować, gdyż to nic nie kosztuje, a sposób powinien działać.

to pisała moja 17 letnia córka bo ja tego nie ogarniam i mogę jedynie życzyć powodzenia w kolejnych krokach do zdobycia dodatków i udanego prezentu dla córki :D

to dziala do 31 lipca! :)
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Wto lip 29, 2014 20:27 Re: Szukam dodatków do Sims2

Nirris pisze:
isabell36 pisze:Jeżeli masz oryginalną wersję The Sims 2, to wydawcy przy premierze nowej części oddają wszystkie dodatki za darmo. Trzeba wejść na Origin (platformę ściąganą do The Sims 2), założyć swoje darmowe konto, tam wpisać swój kod z pudełka, gra powinna pojawić się na koncie platformy, a do niej za darmo powinny być dostępne do ściągnięcia wszystkie istniejące dodatki. Uprzedzam tylko, że przy zakładaniu konta, warto podać wiek powyżej 18 lat, bo platforma lubi bez powodu blokować gry, które uzna że są dla dorosłych. Warto spróbować, gdyż to nic nie kosztuje, a sposób powinien działać.

to pisała moja 17 letnia córka bo ja tego nie ogarniam i mogę jedynie życzyć powodzenia w kolejnych krokach do zdobycia dodatków i udanego prezentu dla córki :D

wiem i Koki też to wie, ale jak już ściągniesz to możesz używać ile chcesz - chyba :?
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto lip 29, 2014 20:29 Re: Szukam dodatków do Sims2

isabell36 pisze:
Nirris pisze:

wiem i Koki też to wie, ale jak już ściągniesz to możesz używać ile chcesz - chyba :?

Tak, jak sie zapisze gra na koncie (bez sciagniecia nawet!) to juz zostanie przypisana na zawsze :)
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

[poprzednia]