Postaram się jeszcze w sobotę wysłać fanty. Jeśli nie, to dopiero po weekendzie.
Moderator: Moderatorzy
kinia098 pisze:katgral pisze:kinia098 pisze:odpowiem wieczorkiem, bo teraz uciekam.
ten bazarek się zakończył, ale nadal wiele fantów zostało, więc na pewno go wznowię: viewtopic.php?f=20&t=160763&p=10459334#p10459334
Poproszę o numer konta i koszt wysyłki
katgral, numer konta i koszt wysyłki podam jak już wyślę paczkę, ponieważ właśnie nie wiem, ile dokładnie wysyłka wyniesie.
postaram się wcisnąć maszynkę w Mini Paczkę, która kosztuje 8,50zł.
katgral pisze:kinia098 pisze:katgral pisze:kinia098 pisze:odpowiem wieczorkiem, bo teraz uciekam.
ten bazarek się zakończył, ale nadal wiele fantów zostało, więc na pewno go wznowię: viewtopic.php?f=20&t=160763&p=10459334#p10459334
katgral, numer konta i koszt wysyłki podam jak już wyślę paczkę, ponieważ właśnie nie wiem, ile dokładnie wysyłka wyniesie.
Czy można prosić o jakieś szczegóły dotyczące płatności i kosztów wysyłki?
kinia098 pisze:katgral pisze:kinia098 pisze:katgral pisze:kinia098 pisze:odpowiem wieczorkiem, bo teraz uciekam.
Czy można prosić o jakieś szczegóły dotyczące płatności i kosztów wysyłki?
Jutro wysyłam maszynkę
wtedy podam numer konta i dokładny koszt wysyłki. ale tak jak pisałam, postaram się to wysłać mini paczką za 8,50zł.
także proszę o dane do wysyłki na priv
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości