edit_f pisze:jej siostra pisze:numer 5, jeśli jeszcze jest proszę
zapisuję.. a ponieważ miałam błąd w numeracji, na wszelki wypadek zapytam: czy to miały być jajeczka whisky?
tak

Moderator: Moderatorzy
edit_f pisze:jej siostra pisze:numer 5, jeśli jeszcze jest proszę
zapisuję.. a ponieważ miałam błąd w numeracji, na wszelki wypadek zapytam: czy to miały być jajeczka whisky?
edit_f pisze:kasumi pisze:Ja bym chętnie coś kupiła, ale po 10 tym dopiero mogę zapłacić
spokojnie może być po 10tym
edit_f pisze:Annazoo pisze:Poproszę 1, 3, 4 (2 sztuki) i 5 (2 sztuki) - jeśli jeszcze są, bo coś tam paw napawił
jedyneczki już nie ma, więc dziękuję i pozostałe zapisuję
Zgodapaw pisze:edit_f pisze:Annazoo pisze:Poproszę 1, 3, 4 (2 sztuki) i 5 (2 sztuki) - jeśli jeszcze są, bo coś tam paw napawił
a mnie właściwie chodziło o trójeczkę(z likierem jajecznym) i chętnie ją na jedyneczkę wymienię (za zgodą sz.p.)!
edit_f pisze:lutra pisze:jajka poproszę z alko - dla babci w opcji kup tu i teraz, odbierz osobiście tam
które jajeczka pani sobie życzy, bo troszku tego alkoholu mamy..
kasumi pisze:edit_f pisze:kasumi pisze:Ja bym chętnie coś kupiła, ale po 10 tym dopiero mogę zapłacić
spokojnie może być po 10tym
![]()
No to poproszę 2 bomboniery cappucino&kokos
Annazoo pisze:Zgodapaw pisze:edit_f pisze:Annazoo pisze:Poproszę 1, 3, 4 (2 sztuki) i 5 (2 sztuki) - jeśli jeszcze są, bo coś tam paw napawił
a mnie właściwie chodziło o trójeczkę(z likierem jajecznym) i chętnie ją na jedyneczkę wymienię (za zgodą sz.p.)!Tak przeczuwałam, że edit się rąbła
lutra pisze:edit_f pisze:lutra pisze:jajka poproszę z alko - dla babci w opcji kup tu i teraz, odbierz osobiście tam
które jajeczka pani sobie życzy, bo troszku tego alkoholu mamy..
Babcia twarda jest, niech będzie łiski.
bluette pisze:To ja poproszę jaja z likierem czekoladowym nr 4 i zestaw numer 8 z tym ładnym ptaszkiem na pudełku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 218 gości