NOWOŚCI Ceramiczne koty plus aniołki.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 17, 2014 23:50 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

kotkins pisze:Poproszę numery 3, 4 oraz 5.
To są persy wg mnie.
Czy nie masz przypadkiem aby jeszcze jednego, też persa w bieli albo w pobliżu bieli?
Nie wiem jak to wyjaśnić, ale mam w domu cztery sztuki (nr 1 to Leoś, nr 2 to Fio, a nr 3 to Laluś) - brakuje kota dla białej Amelki.
Dałoby się coś z tym uczynić?
Poproszę o nr konta...

Pozdrawiam Kotkins:)

no to mnie ubiegłaś, za długo się zastanawiałam nad jednym z tych co wybrałaś
no trudno muszę się na innego zdecydować
przecież jeden to za mało

niech będzie jeszcze nr 6
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sty 18, 2014 0:01 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

Ne oddam...to persy... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob sty 18, 2014 0:03 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

kotkins pisze:Ne oddam...to persy... :mrgreen:

też mam pół persa :mrgreen:

nie szkodzi, wybrałam innego :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob sty 18, 2014 0:07 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

Należy się domagać więcej.
Także persów.
Może będą?

kotkins

Post » Sob sty 18, 2014 0:12 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

kotkins pisze:Należy się domagać więcej.
Także persów.
Może będą?

mają być następne:)
jak się te sprzedadzą

a może i inne wzory :)
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sty 18, 2014 10:14 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

kotkins pisze:Poproszę numery 3, 4 oraz 5.
To są persy wg mnie.
Czy nie masz przypadkiem aby jeszcze jednego, też persa w bieli albo w pobliżu bieli?
Nie wiem jak to wyjaśnić, ale mam w domu cztery sztuki (nr 1 to Leoś, nr 2 to Fio, a nr 3 to Laluś) - brakuje kota dla białej Amelki.
Poproszę o nr konta...

Pozdrawiam Kotkins:)

Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziś nie bardzo chce męczyć wykonawców kotów, bo jada na wesele ale po weekendzie jak się zjawią to powiem o białym kotku :mrgreen:
Myślę, że nie będzie problemu.
Kotek ma być jednokolorowy ?
Będzie grubaśny pers :mrgreen:
Zaraz napisze pw z danymi do przelewu :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Sob sty 18, 2014 10:15 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

mir.ka pisze:

no to mnie ubiegłaś, za długo się zastanawiałam nad jednym z tych co wybrałaś
no trudno muszę się na innego zdecydować
przecież jeden to za mało

Dziękuję Mireczko :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Sob sty 18, 2014 10:21 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

Kochane moje kobitki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Koteczki będą bo widzę, że zainteresowanie jest.
Martwiłam się, że kotki nie będą cieszyć się zainteresowaniem i będę zmuszona oddać je bratu, a wiadomo co on zrobi z tyloma kotami :oops:

Cieszy mnie to, że koteczki idą i cieszą się powodzeniem :ok:
Cieszą się moje futerka, bo chociaż będą fundusze na leki.

Kochane jak podobają Wam się konkretne wzory lub kolorki to piszcie.
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Sob sty 18, 2014 10:25 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

mir.ka pisze:

Mireczko jak podobają Ci się grubaśne persiki to możesz wstrzymać się z zakupem i brat dorobi koteczka dla Ciebie.
Możesz sobie nawet wybrać kolorek, czy ma być jeden czy dwa.
Niestety wtedy będziesz musiała poczekać do dwóch tygodni.

Kotki są dość pracochłonne bo najpierw muszą się "urodzić" z gliny, idą do wypału, schną, szkliwienia, znowu wypał i dopiero wtedy jako "odchowane" kocurki mogą iść do nowych domków :mrgreen:
Oczywiście te schnięcie i wypały, to trwa po kilkanaście godzin.
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Sob sty 18, 2014 11:35 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

kotkins pisze:... brakuje kota dla białej Amelki.
...

Biały będzie za ok 2 tygodnie :wink:
Dzwoniłam ale nie mają białego na stanie i trzeba czekać :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Sob sty 18, 2014 11:42 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

Miraclle pisze:
mir.ka pisze:

Mireczko jak podobają Ci się grubaśne persiki to możesz wstrzymać się z zakupem i brat dorobi koteczka dla Ciebie.
Możesz sobie nawet wybrać kolorek, czy ma być jeden czy dwa.
Niestety wtedy będziesz musiała poczekać do dwóch tygodni.

Kotki są dość pracochłonne bo najpierw muszą się "urodzić" z gliny, idą do wypału, schną, szkliwienia, znowu wypał i dopiero wtedy jako "odchowane" kocurki mogą iść do nowych domków :mrgreen:
Oczywiście te schnięcie i wypały, to trwa po kilkanaście godzin.

już się zdecydowałam i nie ma odwołania :)
ale persik jak będzie, a jeszcze podobny do Rudzi to też się zmieści na ścianie :)
a może wymyślą inne wzory, albo tutaj ktoś podpowie
mnie to bardziej odpowiadają takie mniejsze gdzieś do 10 cm
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sty 18, 2014 11:48 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

Biały nie musi być biały, bo temu oryginalnemu nigdy się nie udaje zachować białości, więc jest ...hmmm...biały w kilku (-nastu?) odcieniach.
Zależnie od tego co je, gdzie się postanowi wyspać i czy wlezie do garnka po buraczkach np.
Do garnka po szpinaku też lubi.
Koty wszak dzielą się na czyste i szczęśliwe , oraz moją Fionę, która jest szczęśliwa kiedy jest czysta.
Biały jest mały, ale to nie obligatoryjne.
Pozostałe są po ok 5 kg a ta ma ledwo 3kg.

Czekamy na białego zatem!

kotkins

Post » Sob sty 18, 2014 11:56 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

mir.ka pisze:już się zdecydowałam i nie ma odwołania :)
ale persik jak będzie, a jeszcze podobny do Rudzi to też się zmieści na ścianie :)
a może wymyślą inne wzory, albo tutaj ktoś podpowie
mnie to bardziej odpowiadają takie mniejsze gdzieś do 10 cm

Ok :mrgreen:
Jak przyjadą to pokażę im Rudzie :lol: Może uda się coś jej kolorki zrobić.
10 cm powiadasz nie ma sprawy zapytam czy da radę mniejsze zrobić.

Ogólnie jak ktoś ma pomysł na swój wzór to może wrzucić tu zdjęcie i zapytam czy da radę zrobić coś w ten deseń :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Sob sty 18, 2014 11:58 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

kotkins pisze:Biały nie musi być biały, bo temu oryginalnemu nigdy się nie udaje zachować białości, więc jest ...hmmm...biały w kilku (-nastu?) odcieniach.
Zależnie od tego co je, gdzie się postanowi wyspać i czy wlezie do garnka po buraczkach np.
Do garnka po szpinaku też lubi.
Koty wszak dzielą się na czyste i szczęśliwe , oraz moją Fionę, która jest szczęśliwa kiedy jest czysta.
Biały jest mały, ale to nie obligatoryjne.
Pozostałe są po ok 5 kg a ta ma ledwo 3kg.

Czekamy na białego zatem!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój Kubuś jak czysty to też szczęśliwy :mrgreen:
Tofi czasem lubi chodzić brudny jak gdzieś wlezie to dopiero pełnia szczęścia. Ale on bury to na nim nic nie widać :lol:
Biało - buraczkowe albo szpinakowe futerko to jest to :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Sob sty 18, 2014 16:18 Re: Ceramiczne koty, mrrruczki - coś dla pasjonatów futer

To ja poproszę dwa rosyjskie niebieskie, no takie szaro-srebrno-niebieskie :ryk:
Takie jak moje w podpisie, nie persy :mrgreen:
Grzecznie poczekam ile trzeba.

EDIT:
mogą być podobne kształtem do kota nr 9.

Kotkins ten jeden pers jest niebieski, a ty nie masz niebieskiego :twisted: jeszcze :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

[poprzednia][następna]