Gry, książki i filmy dla ślicznej wyrzuconej - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 23, 2013 23:21 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Ostatni raz jeszcze podrzucę.
Może ktoś jest nie-świąteczny i woli zakupomóc, zamiast ubierać choinkę... :D
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw gru 26, 2013 20:26 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Może ostatni w ten roku dobry uczynek i zakup pomocowy? Podrzucam...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt gru 27, 2013 18:20 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Dziękuję rapsodia82 :)
Ja też przypominam o bazarku, bo w poniedziałek kończymy!
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt gru 27, 2013 19:18 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Numer 8-20zł :mrgreen:
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!

WIRGINIA

Od: Nie paź 11, 2009 17:58

Post » Pt gru 27, 2013 20:25 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

WIRGINIA pisze:Numer 8-20zł :mrgreen:

Dziękujemy pięknie! :piwa:

Kto następny? :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob gru 28, 2013 22:43 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Dobra , film odpuszczę , choć go bardzo lubię :wink: wiem , zdziecinnienie :mrgreen:
A co do książek , to się sama o 5 zł na kazdej przelicytuję :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie gru 29, 2013 9:39 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

barbarados pisze:Dobra , film odpuszczę , choć go bardzo lubię :wink: wiem , zdziecinnienie :mrgreen:
A co do książek , to się sama o 5 zł na kazdej przelicytuję :twisted:

Ja też ten film lubię:-) Ale nam się kiedyś prezent zdublował.
Bardzo Ci dziękuję. Kasa potrzebna na kolejnego kota. Ciekawe czy mi się ten stan kiedyś skończy......

Doszły nam jeszcze jakieś nie do końca chciane prezenty. Tz mocno zajęty więc nie obfoci
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 29, 2013 9:45 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

I tak otrzymany został
- notes na 2014 format zeszytu - kazda kartka nowa strona. Klasyk. Ja mam.
Notes jest w kwiatki w kolorach od różu, przez fiolet z serduszkiem, różyczką itp. Typ słodki. Dziecko Młodsze odpada - jest na etapie buntu....

- Xiega Humoru. Dzieło w skórę oprawione - stron ponad 400, w środku zas dowcipy różniste

- paczka pt. Rysunek - przewodnik dla początkujących - obudź w sobie artyste - w środku zaś książka, szkicownik, ołowki, temperówka, gumka, ołowki węgolwe. Nie wiem czy jest wszystko nie zaglądałam po zaklejone. Przez szybkę widać ksiązkę i jakieś ołowki.

- książka Tron ( w środku 8 stron zdjęć ). + tekst oczywiście:-)

Tz obfoci - jak będzie miał natchnienie.........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie gru 29, 2013 17:50 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

:kotek: Hopam bazarek,kocie potrzeby nie kończą sie nigdy!
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!

WIRGINIA

Od: Nie paź 11, 2009 17:58

Post » Nie gru 29, 2013 21:37 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Xsięga humoru by mnie zainteresowała .

Potrzeby futrzaków ... Zwłaszcza chorych od nieodpowiedzianlych właścicieli . To chyba nie bedzie miało końca jeszcze długo . Niestety .
A nasze też lubią chorować . Moje w szczególności ostatnio a objawy mają do niczego nie pasujace :roll:

barbarados

Post » Nie gru 29, 2013 22:32 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

O super - jutro postaram się namówić Tzeta na zdjęcie. Wieliśmy sie za malowanie pokoju Dziecka Starszego......

Barbados napisz o tych objawach, moze z czyms skojarzę - zresztą muszę się umówić z Maurycym do mojej p. wet - to mogę zapytac. Ona jest wizjonerka....

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 30, 2013 13:36 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Neigh jak obfocisz to zrobimy kolejny bazarek dla Maurycego. :)

Dzisiaj wieczorem koniec ludzie kochane, więc proszę licytować, póki czas!
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pon gru 30, 2013 13:38 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

ok tak zrobimy

Za Xsięgę humoru 30 zł tak btw znalazłam identyczną za 44 zł na allegro( stan dobry ), a ta jest bardzo dobry, więc chyba uczciwie........ale można sie targować;-)
To jest naprawdę kawał ksiązki:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 30, 2013 23:44 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

Poproszę jeszcze tą Xsiegę :mrgreen: Nie umiem sie targowac . No , chyba , ze w pracy o podwyżkę :wink:

barbarados

Post » Wto gru 31, 2013 9:36 Re: GRY, KSIĄŻKI I FILMY na "obrobienie" ślicznej wyrzuconej

HA ! ja się też ostatnio w pracy postawiłam......Dzięki ( tak powaznie )

Dobra dziewczęta miłe - bardzo proszę o adresy do wysyłki na pw.Wyślę w piątek.Na pw. zrewanżuję się numerem konta.

Tę cześć bazarku uznajemy za zamkniętą, c'nie Zosik ( tu Ci się jeszcze w pas kłaniam ) - będzie kontynuacja na Czarnego Persa zwanego Mau Rycy

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]