Edyszka pisze:Takchoć według mnie to 6 i 10
Masz stuprocentową rację

KONIEC
Moderator: Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Ja wzielabym nr 10. a jesli Macie jeszcze jakies z kotkami swiateczne to moze jeszcze jedna bym wziela![]()
Oj chyba sie spoznilammyslalaam, ze jeszcze wolna 10
Thorkatt pisze:AgaS1987 pisze:Ja wzielabym nr 10. a jesli Macie jeszcze jakies z kotkami swiateczne to moze jeszcze jedna bym wziela![]()
Z kotkami to raczej juz nie, ale z aniolkiem małym szydełkowym albo gwiazdeczką to jeszcze by sie dorobiła
AgaS1987 pisze:Thorkatt pisze:AgaS1987 pisze:Ja wzielabym nr 10. a jesli Macie jeszcze jakies z kotkami swiateczne to moze jeszcze jedna bym wziela![]()
Z kotkami to raczej juz nie, ale z aniolkiem małym szydełkowym albo gwiazdeczką to jeszcze by sie dorobiła
![]()
![]()
oj szkoda:( kota bym potrzebowala. nie wiedzialam ze macie i dopiero zobaczylam i stwierdzilam ze potrzebuje dla synka kuzyna. on uwielbia koty. no nic. poszukam gdzies
Edyszka pisze:AgaS1987 pisze:Thorkatt pisze:AgaS1987 pisze:Ja wzielabym nr 10. a jesli Macie jeszcze jakies z kotkami swiateczne to moze jeszcze jedna bym wziela![]()
![]()
![]()
oj szkoda:( kota bym potrzebowala. nie wiedzialam ze macie i dopiero zobaczylam i stwierdzilam ze potrzebuje dla synka kuzyna. on uwielbia koty. no nic. poszukam gdzies
Ja mogę poczekać na tego szydełkowego Aniołka, a 10 odstąpić AgaS1987
Maly bedzie najszczesliwszy otrzymujac taka kartke pieknaEdyszka pisze:Nie ma za co, przecież to o kotki chodzi, im każda złotóweczka się przyda, a aniołek też będzie piękny (a radość dziecka też jest bezcenna)
Pako pisze:Dobrze, że zajrzałam, kotek wobec tego trafi do Agi, a aniołka zrobimy dla Edyszki
Edyszka pisze:Przeznaczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości