Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:ja bym chciała takie cóś na szyję ale czarne i bardziej ażurowe (jak ten zielony kolczyk - gwiazdka) ale wymiary bym podała jak córa wróci z internatu i ją wymierzę i pokażę wątek
MaryLux pisze:Ja na pewno chcę Psotkę. Czy możliwy odbiór osobisty? Jeśli tak, wysyłkowe poszłoby dla Lakusia.
vanesia1 pisze:MaryLux pisze:Ja na pewno chcę Psotkę. Czy możliwy odbiór osobisty? Jeśli tak, wysyłkowe poszłoby dla Lakusia.
Oj, ja w okolicach Krakowa mieszkamzapraszam serdecznie, ale nie sadzę, żeby Ci było po drodze
MaryLux pisze:vanesia1 pisze:MaryLux pisze:Ja na pewno chcę Psotkę. Czy możliwy odbiór osobisty? Jeśli tak, wysyłkowe poszłoby dla Lakusia.
Oj, ja w okolicach Krakowa mieszkamzapraszam serdecznie, ale nie sadzę, żeby Ci było po drodze
A to rzeczywiście się nie da, byłoby realne, gdyby maskotki były u Spilett.
Spilett pisze:MaryLux pisze:vanesia1 pisze:MaryLux pisze:Ja na pewno chcę Psotkę. Czy możliwy odbiór osobisty? Jeśli tak, wysyłkowe poszłoby dla Lakusia.
No... ja niestety nie umiem takich ładnych. Ale mogę na szydełku zrobić Czarnego Kotka Psotka, z tym że nie będzie on taki ładny jak Ani
MaryLux pisze:Spilett pisze:MaryLux pisze:vanesia1 pisze:MaryLux pisze:Ja na pewno chcę Psotkę. Czy możliwy odbiór osobisty? Jeśli tak, wysyłkowe poszłoby dla Lakusia.
No... ja niestety nie umiem takich ładnych. Ale mogę na szydełku zrobić Czarnego Kotka Psotka, z tym że nie będzie on taki ładny jak Ani
Ale będzie inny: to będzie Kot Psot, nie Kotka Psotka. A jak wiadomo, mężczyzna nie musi być piękny - wystarczy, że ma w sobie coś... W takim razie zamiast maskotki Psotki poproszę o szydełkowego Psotka, dzięki temu Lakuś dostanie więcej o tyle, ile musiałabym zapłacić poczcie za przesyłkę.
Sarah DeMonique pisze:Ja poproszę Cynamona i Wanilię(zdjęcia u nas w wątku) i jeśli jest taka opcja to z odbiorem osobistym w Krakowie (przed świętami BN). Wysyłkowe doliczam na kocurka
Spilett pisze:
Okej! Dzisiaj jestem zdechnięta... mogę zacząć robić jutro?
Ewa L. pisze:A Zuzię i Polę też spróbujesz uszyć?
mssunflower pisze:to ja chcę Atusię i Gonzkaale ustawiam się na sam koniec kolejki, jak już cała reszta będzie uszyta
![]()
zdjęcia są na moim wątku albo mogę przesłać jakoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości