fonja moś miszelina dzieki za licytacje wiadra i pojemnika! Dopiero odpaliłam net, nie mogłam wczesniej z racji róznych kocich spraw (kroplówki itp), ale dzieki Wam wielkie, w imieniu łobuzow, u ktorych właśnie jestem i ktore po jedzonku czekaja na zabawę = wspinaja się po firanach
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
tak, ale to potem, pewnie w nocy, bo teraz nie ma mnie w domu. Mieści sie w nim opakowanie 2kg karmy suchej, pare saszetek i jest jeszcze trochę miejsca. Ale zmierzę i napiszę.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
wysokość 21cm, szerokość 25cm, głębokość 21cm - mierzone linijką
najpierw zapakuję tak, aby było na maksa bezpieczne w trakciew "podróży" o pójdę na pocztę, aby określić wysokość kosztów przesy łki i podam, ok?