bakakaj pisze:Nr 3 ma zapięcie na rzep czy trzeba zdejmować drążek?
Jest zapięcie rzepowe

Moderator: Moderatorzy
bakakaj pisze:Nr 3 ma zapięcie na rzep czy trzeba zdejmować drążek?
herzpl pisze:To ja prosze KT ten kostium w grochy !!!!!
LadyStardust pisze:bakakaj pisze:Nr 3 ma zapięcie na rzep czy trzeba zdejmować drążek?
Jest zapięcie rzepowe
bakakaj pisze:LadyStardust pisze:bakakaj pisze:Nr 3 ma zapięcie na rzep czy trzeba zdejmować drążek?
Jest zapięcie rzepowe
To poproszę w opcji KT
Annais pisze:Poproszę w opcji KT: niebieską sukienkę nr 6 i bluzkę koszulową nr 8!![]()
I niech kocia moc będzie z Wami, dziewczyny!
vaylei pisze:Pierwsza
Proszę o wymiary spódniczki nr 1: w biodrach (taa ja wiem ze to i tak biodrówkawięc w tym miejscu gdzie w spódniczce beda moje biodra hahaha
musisz sobie mnie zwizualizować
) i długość. Dziękuję
LadyStardust pisze:vaylei pisze:Pierwsza
Proszę o wymiary spódniczki nr 1: w biodrach (taa ja wiem ze to i tak biodrówkawięc w tym miejscu gdzie w spódniczce beda moje biodra hahaha
musisz sobie mnie zwizualizować
) i długość. Dziękuję
<ummmmmmmmmm wizualizujęęęęęęę hummmmmmm>![]()
passo 2x39cm
biodro 2x42cm
długość 41cm
na tyłek i ja zmieszczę... tylko w pasie się nie zapnę, więc myślę, że twoje bioderka dadzą radę
Kamakolo pisze:Ja poproszę nr 5 (pidżama) za KT i na pw informację gdzie przelać kasiorkę?
Catnaperka pisze:Mogę spytać o dokładne wymiary marynarki nr 9?Długość, szerokość w pasie, szerokość ramion i długość rękawa
LadyStardust pisze:Catnaperka pisze:Mogę spytać o dokładne wymiary marynarki nr 9?Długość, szerokość w pasie, szerokość ramion i długość rękawa
Jasne, jak najbardziej, podam koło godziny 18, jak dotrę do domciu z pracy
Catnaperka pisze:LadyStardust pisze:Catnaperka pisze:Mogę spytać o dokładne wymiary marynarki nr 9?Długość, szerokość w pasie, szerokość ramion i długość rękawa
Jasne, jak najbardziej, podam koło godziny 18, jak dotrę do domciu z pracy
Dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości