agusialublin pisze:Anna61 pisze:Mam przypisać te numery wymienione za wywoławczą?
znaczy się że ten śliczny sweterek nie będzie za kup teraz tylko za cenę wywoławczą ?
a i która da więcej ta zgarnie ubranko?
Moderator: Moderatorzy
agusialublin pisze:Anna61 pisze:Mam przypisać te numery wymienione za wywoławczą?
znaczy się że ten śliczny sweterek nie będzie za kup teraz tylko za cenę wywoławczą ?
agusialublin pisze:agusialublin pisze:Anna61 pisze:Mam przypisać te numery wymienione za wywoławczą?
a i która da więcej ta zgarnie ubranko?
Ewa L. pisze:Witam!
Fajne masz ciuszki więc poproszę nr. 21 i nr. 23![]()
![]()
agusialublin pisze:Poproszę szary sweterek nr 22 w opcji kup teraz
agusialublin pisze:agusialublin pisze:Poproszę szary sweterek nr 22 w opcji kup teraz
jako że sweterek bardzo mi się podoba to niech zostanie za cenę kup teraz czyli 15 zł
barbarados pisze:Spodnie nr 36 chyba wolne , to za wywoławczą poprosze
agusialublin pisze:Aniu to jeszcze ja zapytam![]()
to z zakupem musimy czekać do końca bazarku znaczy się do 24 lipca? znaczy się przelew będzie można robić dopiero 25 lipca ?
anetek100 pisze:tak, dla mnie wszystko zatem za wywoławczą, rezygnuję ze sweterka szarego nr 22:) tzn w sensie, ze bić się nie będę, niech będzie dla agusialublinchyba, że ktoś inny go zgarnie, ja odpuszczam:)
Marcelibu pisze:Czy nr 21 jest sprzedany za wywoławczą, czy też można licytować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości