Moderator: Moderatorzy
edek13 pisze:Poproszę za wyw poz 7 i 9. Jak skończy się rezerwacja tuniki 12 to także poproszę za wyw.
Gruba Berta pisze:nie zauważyłam wpisua tak na oko lub dotyk jaki to jest materiał - naturalny czy sztuczny?
LadyStardust pisze:Pani Karolina K (fb) jest zainteresowana kamizelkami, w opcji kup teraz
edek13 pisze:Czy ewentualnie mogłabym poprosić poz 5 ? jakoś przeoczyłam ją wcześniej
KociaPrzystańS-c pisze:edek13 pisze:Czy ewentualnie mogłabym poprosić poz 5 ? jakoś przeoczyłam ją wcześniej
Za wywoławczą czy w opcji KT
Bazarek zakończył się dzisiaj o godz 20 .Gruba Berta nie zajęla stanowiska co do kupna tuniki więc zwalniam rezerwację
edek13 pisze:KociaPrzystańS-c pisze:edek13 pisze:Czy ewentualnie mogłabym poprosić poz 5 ? jakoś przeoczyłam ją wcześniej
Za wywoławczą czy w opcji KT
Bazarek zakończył się dzisiaj o godz 20 .Gruba Berta nie zajęla stanowiska co do kupna tuniki więc zwalniam rezerwację
Za gapowe się płaci niech będzie KT.
W takim razie też poproszę za wyw tą drugą tuniczkę skoro rezerwacja się skończyła.
LadyStardust pisze:Dla Luizy z FB jeszcze siateczkowa bluzeczka z włóczki opcja KT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości