Moderator: Moderatorzy
anksunamun pisze:Ile w opcji kup teraz kocia elegantka nr.4?
Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Ile w opcji kup teraz kocia elegantka nr.4?
A ile Agnieszko proponujesz
nadmienie ze elegantka w rzeczywistosci zyskuje min. 100% tak jak i pozostale rzeczy
niestety moj aparat nie robi zbyt dobrych zdjec
anksunamun pisze:Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Ile w opcji kup teraz kocia elegantka nr.4?
nadmienie ze elegantka w rzeczywistosci zyskuje min. 100% tak jak i pozostale rzeczy
25zł
Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Dorota Wojciechowska pisze:anksunamun pisze:Ile w opcji kup teraz kocia elegantka nr.4?
25zł
Agnieszka to jeszcze spytamy Wiesi co ona na to - bo ona zaczeła licytację![]()
Wiesiu co ty na to - zaproponujesz inną cenę KT
wiesiak pisze:To ja rezygnuję i o ile żle nie widziałam to koci elegant wolny -to choc do ciotki za wywoławczą
Meg2 pisze:nr 5 za 20
Dorota Wojciechowska pisze:wiesiak pisze:To ja rezygnuję i o ile żle nie widziałam to koci elegant wolny -to choc do ciotki za wywoławczą
No to dzięki Wiesiu w imieniu Agnieszki i Eleganta oczywiście
Kropeczka13 pisze:to ja też mam propozycję odnośnie kociej księżniczki (nr.6) nie bawmy się w przebijanie o 2zł.![]()
Proponuję każde przebicie minimum o 5zł.
Co Wy na to![]()
Widzę że się zgadzacie i już Was
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości