Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:Nóweczka.Idealna na prezent.Największa pojemność .Perfumy .Trwałość super.
iza71koty pisze:Bardzo ciepły, otulający, sexy zapach.Zapraszam![]()
iza71koty pisze:Nóweczka.Idealna na prezent.Największa pojemność .Perfumy .Trwałość super.
iza71koty pisze:Kochani.Zapraszam po bardzo exluzywny zapach.Cena na kartoniku to 49.90 euro.Warto.
iza71koty pisze:Kochani nie pisze bo musiałam przestawić sie na tryb nocny.Jestem wykończona.Koty w stadzie znowu chorują.Ale więcej szczegółow napisze w wolnej chwili bo zaraz musze wychodzić.
Ja natomiast moge zapomnieć o Świętach.Moj Rudzik ma stan zapalny od ostatniego trzonowca.
Przez kilka dni dostawał antybiotyk i opuchlizna zeszła a dzisiaj w nocy spuchł jak bania.Byłam u Wetek dostał kroplowke bo jest też odwodniony, leki i miał ściaganą ropę.Wizyta 59 zł.Jutro powtórka.W srode prawdopodobnie ekstrakcja.Orientacyjny koszt około 150 zł bez dodatkowych leków.Jutro będe wiedziała dokladnie.
iza71koty pisze:Kochani.Zapraszam po bardzo exluzywny zapach.Cena na kartoniku to 49.90 euro.Warto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości