Moderator: Moderatorzy
Cindy pisze:Ja chcialabym zamowic poz.17452 krem przeciwzmarszczkowy - 74,90
poz.21345 krem pod oczy - 59.-
poz 15225 dezodorant Volare - 8.90
----------
142,80
Chcialabym abys wyslala mi te produkty do Niemiec - troche to klopotliwe, bo trzeba najpierw zwazyc przesylke aby dowiedziec sie jaki bedzie jej koszt a nastepnie cala sume przeliczyc na € - ale da sie zrobic.Bardzo chcialabym sprobowac szwedzkich kremow - ale tutaj jeszcze ich nie widzialam bo Niemcy maja swoich w nadmiarze wiec nie sprowadzaja jeszcze konkurencyjnych. Tylko francuskie w najdrozszych perfumeriach typu Douglals. Koszt przesylki pokryje oczywiscie w calosci ja.
MalgWroclaw pisze:Oriflame jest fajny
Kociara82 pisze:Cindy pisze:Ja chcialabym zamowic poz.17452 krem przeciwzmarszczkowy - 74,90
poz.21345 krem pod oczy - 59.-
poz 15225 dezodorant Volare - 8.90
----------
142,80
Chcialabym abys wyslala mi te produkty do Niemiec - troche to klopotliwe, bo trzeba najpierw zwazyc przesylke aby dowiedziec sie jaki bedzie jej koszt a nastepnie cala sume przeliczyc na € - ale da sie zrobic.Bardzo chcialabym sprobowac szwedzkich kremow - ale tutaj jeszcze ich nie widzialam bo Niemcy maja swoich w nadmiarze wiec nie sprowadzaja jeszcze konkurencyjnych. Tylko francuskie w najdrozszych perfumeriach typu Douglals. Koszt przesylki pokryje oczywiscie w calosci ja.
fakt, moze byc to troszke klopotliwe, zwlaszcza, ze za granice nie wysylalam jeszcze nic nigdy, ale odpowiednio wczesniej udam sie na poczte by zapytac dokladnie, jak to krok po kroku zrobic. Pierwszy raz zawsze jest najtrudniejszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości