Kotek&Tosia pisze:Ależ proszę, tylko że nie podałaś cenymadzik85 pisze:Poproszę pędzelekp.s. rozumiem, że stan dobry?
Stan pędzelka: nieużywany. Pędzelek jest wielkości szminki.
Super

Proponuję 20 zł.
Moderator: Moderatorzy
Kotek&Tosia pisze:Ależ proszę, tylko że nie podałaś cenymadzik85 pisze:Poproszę pędzelekp.s. rozumiem, że stan dobry?
Stan pędzelka: nieużywany. Pędzelek jest wielkości szminki.
dagmara-olga pisze:20
23
24
14
2
wszystko razem za 20 zł + wysyłka... może być? Przed wypłata na wiele mnie nie stać....
Może ktoś się skusi na szachy magnetyczne? Rozmiar podróżny i można grać nawet na wertepach bez obawy, że pionki się przesuną albo
To jest nowy komplet - tylko rozpakowany z paczki, nigdy nieużywany.psiama pisze:Jaki jest stan 18. Komplet narzędzi ?
Coś więcej na ten temat możesz mi napisać ?Może mojemu TŻ się przyda ...
kwiat groszku pisze:Interesuje mnie rozkładana kosmetyczka nr6. Tylko, że ja mam dość długie pędzle. Możesz zmierzyć, ile cm pędzla wejdzie bez zgniatania włosa? Znaczy się długość (wysokość? szerokość?) tej części, do której przyczepia się narzędzia tortur. Uf.
Można, można - zapisuję.hikora pisze:Czy szachy za 5 zł można kupić? Są jeszcze?
Pewnie, że da. Przesyłka do 500 g, gabaryt B, więc opłata = 5 zł. Zapisać?psiama pisze:Czy zatem 18. Komplet narzędzi za dychę da rady ?![]()
Ile tu będzie za przesyłke, to chyba troszkę waży ... ?
Dziękuję, zapisane.psiama pisze:Zapisać bardzo proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasia.winna i 34 gości