[KONIEC] Biżuteria na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt paź 12, 2012 7:16 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

maueczarne pisze:
JaEwka pisze:chodzi mi o to żeby koralik był na sztyfcie :wink: hmm tylko jeżeli to srebro albo posrebrzane to podejrzewam że mogą mi uszy puchnąć ale i tak bym z chęcią jedną parę na próbę zamówiła może a nóż widelec się uda w końcu :lol:

Hmm zerknę jakie mam podstawy sztyftów do klejenia i co uda mi się zrobić. W opisie dostawcy napisano "posrebrzane antyalergiczne", więc na dwoje babka wróżyła.
Spróbuje coś zrobić i pokażę.

Srebro też Cię uczula? Dziwne. Chociaż teraz w srebrze jest tyle domieszek, że różnie może być.
Ale moja mama alergik i nie uczulają jej moje rzeczy. Tylko chodzi głównie w srebrze ode mnie.

w uszach mnie uczula wszystko oprócz tych kolczyków co dzieciom się uszy przebija :ryk: (a i jeszcze oprócz żółtego złota) kiedyś nawet na rękach i na szyi dostawałam alergi ale tam mi jakoś przeszło :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt paź 12, 2012 8:32 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Poproszę:

1. Prairies - drewniane koła - 10 zł
A. Bransoletka z czarnych szklanych korali - 11 zł

:kotek:

eplich

Od: Sob lip 25, 2009 20:29

Post » Pt paź 12, 2012 9:42 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

JaEwka pisze:Bransoletkę D poproszę za 15 zł

Dziękuję :1luvu:

Odnośnie kolczyków. To co nie uczula i przebija się nim uszy to stal chirurgiczna i tego niestety nie mam.

eplich pisze:Poproszę:

1. Prairies - drewniane koła - 10 zł
A. Bransoletka z czarnych szklanych korali - 11 zł

:kotek:

Dzięki wielkie :1luvu:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pt paź 12, 2012 9:44 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Czy bigle w kolczykach są srebrne, jeśli nie, to czy jest możliwość wymiany?
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Pt paź 12, 2012 9:50 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Aneta.I pisze:Czy bigle w kolczykach są srebrne, jeśli nie, to czy jest możliwość wymiany?

W folkowych kolczykach są od razu srebrne. W innych posrebrzane, ale oczywiście istnieje możliwość wymiany. Jeśli to mają być proste bigle haczyki takie jakby to proszę podbić o 2zł co najmniej dla Amelki a ja bigle wymienię ;) Tym sposobem szybciej uzbieramy na operację.

maueczarne

Post » Pt paź 12, 2012 9:53 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

W takim razie poproszę ze srebrnymi:

kolczyki drewniane nr 1 - 15 zł
Kociakowe kolczyki nr 3 - 15 zł
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Pt paź 12, 2012 9:55 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Aneta.I pisze:W takim razie poproszę ze srebrnymi:

kolczyki drewniane nr 1 - 15 zł
Kociakowe kolczyki nr 3 - 15 zł

Baaardzo dziękuję :1luvu:

maueczarne

Post » Pt paź 12, 2012 10:15 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

maueczarne pisze:

Odnośnie kolczyków. To co nie uczula i przebija się nim uszy to stal chirurgiczna i tego niestety nie mam.[quote]

no to mnie teraz zasmuciłaś :( będę musiała się pociesyzc bransoletkę jeżeli wygram licytację :wink:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt paź 12, 2012 10:20 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

JaEwka pisze:
maueczarne pisze:

Odnośnie kolczyków. To co nie uczula i przebija się nim uszy to stal chirurgiczna i tego niestety nie mam.

no to mnie teraz zasmuciłaś :( będę musiała się pociesyzc bransoletkę jeżeli wygram licytację :wink:

Wiesz co, u kogoś z osób u których zaopatruję się w półfabrykaty są rzeczy ze stali chirurgicznej. Ale nie będę oszukiwała, są one dużo droższe. Właściwie osiągają ceny srebra. Poszukam i dam znać.

maueczarne

Post » Pt paź 12, 2012 10:24 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

ok daj znac napisz mi na pw ceny i wtedy zobaczymy :) najchętniej to bym takie dwie pary wzięła bo mam więcej dziurek w jednym uchu :wink:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt paź 12, 2012 10:29 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

JaEwka pisze:ok daj znac napisz mi na pw ceny i wtedy zobaczymy :) najchętniej to bym takie dwie pary wzięła bo mam więcej dziurek w jednym uchu :wink:

To tak jak ja. Lewe ucho bardzo zakolczykowane ;)

Masz duże szczęście. Znalazłam sztyfty u dostawcy, u którego i tak będę dzisiaj zamówienie składała. Ceny też miłe. Zdecydowanie milsze niż w innym źródle. 8) Damy radę zrobić kolczyki w przystępnej cenie. Zobaczymy czy efekt końcowy zadowoli Cię. Tylko musisz poczekać, bo zanim dolecą i je zrobię to min. tydzień minie. Zwłaszcza, że w przyszły weekend mam 2dniowe wesele.

Opis: SZTYFTY ZE STALI CHIRURGICZNEJ ANTYALERGICZNE (bez niklu i ołowiu), są w kolorze ciemnego srebra.

maueczarne

Post » Pt paź 12, 2012 10:38 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

To się podepnę :)

czyli będzie można kupić coś krótkiego na sztyfcie? Bom też dość zakolczykowana :)
i brakuje mi kolczyka do chrząstki w uchu ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Pt paź 12, 2012 10:42 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

o żesz, dziękuję Ci w imieniu Amelki maueczarne co ja bym bez Was :oops:

Obrazek

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pt paź 12, 2012 10:43 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

maueczarne pisze:
JaEwka pisze:ok daj znac napisz mi na pw ceny i wtedy zobaczymy :) najchętniej to bym takie dwie pary wzięła bo mam więcej dziurek w jednym uchu :wink:

To tak jak ja. Lewe ucho bardzo zakolczykowane ;)

Masz duże szczęście. Znalazłam sztyfty u dostawcy, u którego i tak będę dzisiaj zamówienie składała. Ceny też miłe. Zdecydowanie milsze niż w innym źródle. 8) Damy radę zrobić kolczyki w przystępnej cenie. Zobaczymy czy efekt końcowy zadowoli Cię. Tylko musisz poczekać, bo zanim dolecą i je zrobię to min. tydzień minie. Zwłaszcza, że w przyszły weekend mam 2dniowe wesele.

Opis: SZTYFTY ZE STALI CHIRURGICZNEJ ANTYALERGICZNE (bez niklu i ołowiu), są w kolorze ciemnego srebra.

aaaa cudownie :dance:
Obrazek

JaEwka

Post » Pt paź 12, 2012 10:52 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Aneta.I pisze:To się podepnę :)

czyli będzie można kupić coś krótkiego na sztyfcie? Bom też dość zakolczykowana :)
i brakuje mi kolczyka do chrząstki w uchu ;)

Będzie, będzie. :) Tylko tak jak mówię, za minimum tydzień. Będę kombinować i kleić moim super mocnym klejem.

ciekawa.swiata pisze:o żesz, dziękuję Ci w imieniu Amelki maueczarne co ja bym bez Was :oops:

Obrazek

Jeśli mogę pomóc to pomogę. Zwłaszcza, że my z Amelką obie małe i czarne ;)

maueczarne

[poprzednia][następna]