Eva, miauknij swoim czarnuchom, ze juz im rezerwuje te pozycje

Moderator: Moderatorzy
cytryna pisze:zaznaczę sobie
Kociara82 pisze:zrob wyliczankeja chce wszystkie, cala szczesliwa 7
a tak na serio, calkiem serio-wycaluj wszystkie footrzaki kochane na miaudobranoc ode mnie :*:*:*:*:*:*:* Kocham je wszystkie bez wyjatku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:Iza, czy my mamy w zapasie jakis zwirek wchlaniajacy zapachy, bo nam tu tak juz solidnie pozaznaczano ten watek, ze zaczynam sie obawiac, ze za chwile kocie zapachy rozniosa sie po calym forum hehehe
witam, witamzaznaczajcie i szykujcie swoje kocie pieknosci
co do kalendarza: mam maly pomysl jak rozwiazac problem ze zdjeciami: niech poprostu Duzi Kocich Zwyciezcow sami wybiora po fotce czy dwoch-zalezy jak tam jest planowane-takich, ktore lubia najbardziejNie musza to byc fotki ktore wystawiane byly w konkursach.
Kociara82 pisze:Iza, czy my mamy w zapasie jakis zwirek wchlaniajacy zapachy, bo nam tu tak juz solidnie pozaznaczano ten watek, ze zaczynam sie obawiac, ze za chwile kocie zapachy rozniosa sie po calym forum hehehe
witam, witamzaznaczajcie i szykujcie swoje kocie pieknosci
co do kalendarza: mam maly pomysl jak rozwiazac problem ze zdjeciami: niech poprostu Duzi Kocich Zwyciezcow sami wybiora po fotce czy dwoch-zalezy jak tam jest planowane-takich, ktore lubia najbardziejNie musza to byc fotki ktore wystawiane byly w konkursach.
KITA - RZESZÓW pisze:Witam![]()
moje dziewczynki gotowe na wybory![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości