Moderator: Moderatorzy
skarbonka pisze:zapraszamy, propozycje własnych cen mile widziane![]()
AnnAArczyK pisze:tak się przyglądam tej komórce, co prawda, aż tak bardzo nie jest mi potrzebny, bo mam dotykowy, ale cosik mnie ta nowoczesność wkurza, w szczególności przy wysyłaniu smsów...może ktoś mi podpowie - jaki byłby koszt przesyłki?
iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:tak się przyglądam tej komórce, co prawda, aż tak bardzo nie jest mi potrzebny, bo mam dotykowy, ale cosik mnie ta nowoczesność wkurza, w szczególności przy wysyłaniu smsów...może ktoś mi podpowie - jaki byłby koszt przesyłki?
Ja myślę ze to raczej groszowe sprawy.Różnice dopłacę jeśli trzeba.Zabezpieczę dobrze folią bąbelkową i powinien dotrzeć nienaruszony.Poza tym jest w kartoniku.
AnnAArczyK pisze:iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:tak się przyglądam tej komórce, co prawda, aż tak bardzo nie jest mi potrzebny, bo mam dotykowy, ale cosik mnie ta nowoczesność wkurza, w szczególności przy wysyłaniu smsów...może ktoś mi podpowie - jaki byłby koszt przesyłki?
Ja myślę ze to raczej groszowe sprawy.Różnice dopłacę jeśli trzeba.Zabezpieczę dobrze folią bąbelkową i powinien dotrzeć nienaruszony.Poza tym jest w kartoniku.
Nie chodzi o dopłatęchodzi o wygodę
wezmę go, poproszę o dane do przelewu
skarbonka pisze:AnnAArczyK pisze:iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:tak się przyglądam tej komórce, co prawda, aż tak bardzo nie jest mi potrzebny, bo mam dotykowy, ale cosik mnie ta nowoczesność wkurza, w szczególności przy wysyłaniu smsów...może ktoś mi podpowie - jaki byłby koszt przesyłki?
dziękujemy![]()
Iza prześle pw z danymi do przelewu
AnnAArczyK pisze:iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:tak się przyglądam tej komórce, co prawda, aż tak bardzo nie jest mi potrzebny, bo mam dotykowy, ale cosik mnie ta nowoczesność wkurza, w szczególności przy wysyłaniu smsów...może ktoś mi podpowie - jaki byłby koszt przesyłki?
iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:tak się przyglądam tej komórce, co prawda, aż tak bardzo nie jest mi potrzebny, bo mam dotykowy, ale cosik mnie ta nowoczesność wkurza, w szczególności przy wysyłaniu smsów...może ktoś mi podpowie - jaki byłby koszt przesyłki?
Wow!!!
Dziękujemy Kochana.
![]()
![]()
![]()
Pierwsza rzecz która się sprzedała z tego Bazarku.Mam nadzieję że doczytałaś że obudowa jest podniszczona?I że telefon działa w sieci Play?
AnnAArczyK pisze:iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:iza71koty pisze:AnnAArczyK pisze:tak się przyglądam tej komórce, co prawda, aż tak bardzo nie jest mi potrzebny, bo mam dotykowy, ale cosik mnie ta nowoczesność wkurza, w szczególności przy wysyłaniu smsów...może ktoś mi podpowie - jaki byłby koszt przesyłki?
Wow!!!
Dziękujemy Kochana.
![]()
![]()
![]()
Pierwsza rzecz która się sprzedała z tego Bazarku.Mam nadzieję że doczytałaś że obudowa jest podniszczona?I że telefon działa w sieci Play?
Też ma w tej sieci, a obudowę sobie wymienięa może za sobą pociągnę innych i ustawią się w kolejkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość