Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
wystawiłam już części kupujących komentarze (pozytywy oczywiście)
Pozytywy: moś, Megana (bardzo Wam dziękuję za cierpliwość) Bolkowa, CoToMa, Fliege36, Karolek(ona), Pluszard, Monikaa, Pietrucha, i pozwolę sobie z góry napisać już: magdalena99
kopiuję całość z wątku komentarzowego, bo nie mam czasu szukać, kto był z którego bazarku. Dziękuję i zachęcam do wystawienia komentarza też
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość