marysienka pisze:Poprosze rowniez bieznik Ne 10 oraz obie poszawki nr 11.
Są Twoje

Moderator: Moderatorzy
marysienka pisze:Poprosze rowniez bieznik Ne 10 oraz obie poszawki nr 11.
Meg2 pisze:Halinka a bieznik nr 10 dałoby rade jeszcze jeden uszyć 9bo mam poduszki z tego materiału
ale tylko z tego materiału co w srodku i trochę dłuższy (na 130 cm)?
pozdrowionka
marysienka pisze:I jeszcze mam pytanie czy nie mozna by bylo kupic 4 zaslon Nr 6.
Jezeli nie mozna to ewentualnie Nr 3 ale rowniez 4 zaslony ( czy ten material tez ala ryps?)
A moze masz do zaproponowania czegos w innym kolorze 4 szt - typ materialu jak Nr 6.
Oczywiscie jezeli nie ma mozliwosci j.w. to zostaje przy zakupie Nr 6.
Chciala bym jeszcze dodac, ze nawet do glowy by mi nie przyszlo, ze jak napisalas, to jakis szajc - zaplatalam sierotaJa dopytujac sie chce sobie wyobrazic material, bo obrazek mi tego nie powie. Ja sama szyje wszystkie zaslony ale chcialam sobie cos zmienic - juz - i nie mam czasu siedziec i szyc - to dla mnie praca - "syzyfowa" zreszta - na jesienia i zima
![]()
No i najwazniejsze to, ze pomoc dla Kotkow![]()
AniaWrocław pisze:Halinko! Muszę się poskarżyć na Krynię. Prosiłam, żeby mi obmierzyła oko, bo nie mam czasu a ona nie chce ...
jasdor pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Muszę się poskarżyć na Krynię. Prosiłam, żeby mi obmierzyła oko, bo nie mam czasu a ona nie chce ...
Ania, a Ty sobie zamawiasz zasłonki/firanki na OKO![]()
No, fajny pomysł, nie powiem
AniaWrocław pisze:jasdor pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Muszę się poskarżyć na Krynię. Prosiłam, żeby mi obmierzyła oko, bo nie mam czasu a ona nie chce ...
No jak na oko???? Wymierzone, ale Krynia odmawia współpracy i nie chce wymierzyć
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:jasdor pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Muszę się poskarżyć na Krynię. Prosiłam, żeby mi obmierzyła oko, bo nie mam czasu a ona nie chce ...
No jak na oko???? Wymierzone, ale Krynia odmawia współpracy i nie chce wymierzyć
Zasłonki na OKO,to tylko do optyka![]()
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:jasdor pisze:AniaWrocław pisze:Halinko! Muszę się poskarżyć na Krynię. Prosiłam, żeby mi obmierzyła oko, bo nie mam czasu a ona nie chce ...
Zasłonki na OKO,to tylko do optyka![]()
![]()
![]()
No i następna! taż ja nie chcę na oko, tylko coby mi Krynia obmierzyła. A prosiłam, żebyś zrobiła z nią porządek
AniaWrocław pisze:Ania, a Ty sobie zamawiasz zasłonki/firanki na OKO![]()
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Ania, a Ty sobie zamawiasz zasłonki/firanki na OKO![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości