olciak84 pisze:jaka średnica? bo ja 9/10.
zaraz sprawdzę

Moderator: Moderatorzy
olciak84 pisze:jaka średnica? bo ja 9/10.
olciak84 pisze:zmierzylam swoja cos ala obraczke i mam 16 mmmam tłuste palce;p ale widze, ześ kolezanko z GDa, może uda mi sie zorganizowac do Ciebie wycieczke - jesli nie masz nic przeciwko i przymierzyc
olciak84 pisze:zmierzylam swoja cos ala obraczke i mam 16 mmmam tłuste palce;p ale widze, ześ kolezanko z GDa, może uda mi sie zorganizowac do Ciebie wycieczke - jesli nie masz nic przeciwko i przymierzyc
olciak84 pisze:i zmusze swojego by kupil go jako zareczynowy![]()
![]()
![]()
![]()
olciak84 pisze:to od dzisiaj bywam miła dla niego![]()
![]()
kurcze ale po 7 latach moze sie skapnac ;D
iza71koty pisze:olciak84 pisze:to od dzisiaj bywam miła dla niego![]()
![]()
kurcze ale po 7 latach moze sie skapnac ;D
Pierwsze 7 lat jest najtrudniejsze.Potem ludzie sie dopasowują.Badż miła.Bardzo miła.Pliss.
![]()
marysienka pisze:Musze sie zapytac - te rozmiary zagraniczne to z jakiego panstwa? Cos mi tu ta polska albo zagraniczna numeracja sie nie pokrywa?
Jak pisalam mam spuchniete palce w stawie i musze miec 18 a wlasciwie 19 zeby przeszly przez ten staw, a potem to czasem sie kreca w kolko, ale ten pierwszy pierscionek moze by byl na siostre![]()
Dzwonilam i nie ma Jej w domuZobaczymy potem - oczywiscie jak pierscionek jeszcze bedzie itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości