Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5 zł!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 14:13 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Dziewczyny, ja się chętnie dorzucę z kolczykami. Postaram się poszukać jeszcze kamyków i zrobić więcej, ale na razie mam trzy pary, może te komuś się spodobają :) Jeśli ktoś je kupi, to proponuję żeby załatwił wszystkie formalności z Gosia B (przelew itd.), a ja na swój koszt wyślę kolczyki (listem priorytetowym w kopercie bąbelkowej).

Nr 30
Obrazek

Nr 31
Obrazek

Nr 32
Obrazek

paulapt

Od: Pt maja 25, 2012 14:05

Post » Pt maja 25, 2012 15:21 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

MrDebet pisze:Nr 14 poproszę za 20 zł

Bardzo dziękuję !!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Już wysyłam PW

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Pt maja 25, 2012 15:22 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

paulapt - bardzo dziękuję za pomoc. Zaraz podkleję Twoje kolczyki do pierwszego posta, żeby było je tam ładnie widać :)

Gosia B

Post » Pt maja 25, 2012 20:14 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Zebrałam dotychczasowe wpływy z bazarku - sprawa wygląda tak:
wiewióra 11 - 10 pln
joelka - 40 pln
kubuś_i_renda - 30 pln
MrDebet - 20 pln
Agata77 - 30 pln
Purrity - 50 pln
Jakub - 50 pln

Razem - 230 pln

Mamy już rachunek Czesi po operacji (kicia jest już z nami w DT). Całość (gwoździowanie nogi, sterylizacja za jednym zamachem, 2 zdjęcia RTG i leki na nastepne 10 dni) wyniosło nas 330 pln. Wszystkim, któży do tej pory pomogli Czesi oraz tym, którzy ewentualnie jeszcze coś zakupią, BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ. A jutro obiecuję wstawi nowe zdjęcia koteczki :)

Gosia B

Post » Sob maja 26, 2012 10:51 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

i jak tam Czesia się miewa?!

kubuś_i_renda

Od: Pt maja 25, 2012 7:39

Post » Sob maja 26, 2012 12:14 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Przelew poszedł, PW wysłać wciąż nie mogę, ewentualnie spiszmy się na e-mail - catchme1994@wp.pl
:kotek: i jak tam Czesia?

Purrity

Od: Czw maja 24, 2012 16:35

Post » Sob maja 26, 2012 13:48 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Czesia rano zjadła śniadanie i czuje się doskonale. Awanturuje się i żąda wypuszczenia z klatki. Bardzo delikatnie podpiera się nogą. O kołnierzu nie ma mowy, bo kot usiłował urwać sobie głowę. Kotka zostaje z nami do 4 czerwca, czyli do momentu, w którym będą ostatecznie ściągane szwy. Na razie codziennie ma dostawać leki, a w poniedziałek idziemy na kontrolę.
A na zdjęciach Czesia wygląda tak:
Obrazek Obrazek

Gosia B

Post » Sob maja 26, 2012 13:54 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Purrity pisze:Przelew poszedł, PW wysłać wciąż nie mogę, ewentualnie spiszmy się na e-mail - catchme1994@wp.pl

Wysłałam maila

Gosia B

Post » Wto maja 29, 2012 7:40 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Wczoraj Czesia była na kontroli. Łapka goi się ładnie, codziennie zmieniamy opatrunki. Czesia bardzo dzielnie znosi wszystkie zabiegi, jest wesoła i ma apetyt. 4 czerwca będą ściągane szwy :)

Czesia pozdrawia wszystkich i dziękuje za pomoc:
Obrazek

A ja w jej imieniu przekazuję, że wczoraj zostały wysłane paczuszki z Waszymi zakupami - mam nadzieję, że wszystkie dotrą bez kłopotu. Jeszcze raz BARDZO WAM DZIĘKUJĘ w imieniu koteczki :)

Gosia B

Post » Śro maja 30, 2012 12:20 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Bardzo proszę wymiziać ją ode mnie za uszkami, po brzuszku czy gdzie tam lubi :) Jest taka dzielna! :) Cieszę się, że tak dobrze to wszystko zniosła :)

paulapt

Od: Pt maja 25, 2012 14:05

Post » Śro maja 30, 2012 13:11 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Wymiziam ją z przyjemnością bo Czesia to straszny pieszczoch :) Niestety musi siedzieć w osobnym pomieszczeniu, bo jak tylko widzi inne koty to zaraz wstaje i do nich zagaduje, a powinna leżeć i nie przeciążać łapki. No więc leży - najchętniej z łapkami do góry :) Zdjęcie szwów chyba się troszkę przesunie bo łapka choć goi się nieprzerwanie to jednak proces następuje dość wolno. Ale to nie szkodzi - Czesia będzie u nas tak długo, jak długo będzie tego potrzebowała :)

Gosia B

Post » Nie cze 10, 2012 13:49 Re: Biżuteria dla połamanej Czesi z wypadku-NA OPERACJĘ-po 5

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zakupili biżuterię na Czesiowym bazarku. Dzięki Wam udało się pomóc tej cudnej koteczce. Czesia już od kilku dni wychodzi an spacery, nie ma już szwów ani opatrunków, jutro ostateczna kontrola. Jak tylko ranka pooperacyjna do końca się wygoi Czesia trafi do Domu Stałego. Zobaczcie jak dochodzi do siebie pod moją opieką. Jeszcze raz bardzo bardzo Wam dziękuję :)

Zdjęcia Czesiuli z dzisiaj - serce rośnie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Gosia B

[poprzednia]