EVA2406 pisze:Jakie wymiary ma oczko w pierścionku nr 9 ?
Żebyś mnie zabiła nie moge znaleźć miary więc moge podać ci jutro , ale to nie jest srebro i można go od spodu powiększyć , tak na moje stare oko może mieć 4mil na 4milimetry .
EVA2406 pisze:Jakie wymiary ma oczko w pierścionku nr 9 ?
lidka02 pisze:puszatek pisze:a ceny..................gdziezapomniałaś
![]()
czy co łaska
Pusiu ja nie umiem nie jestem biznes coś tam.U mnie jak w kościele co łaska
.
Więc ceny co łaska i pamiętajmy że to na![]()
Tylko dodam że książki czytane raz a reszta nie używane

.Więc to i tak u mnie leży a jak ktoś coś da to choć na piasek będzie więc i tak do przodu
MalgWroclaw pisze:Za udany debiut![]()
![]()

BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:a ceny..................gdziezapomniałaś
![]()
czy co łaska
.
NO MNIE UBIEGŁAS lIDKA,JUZ NAPISAŁAM DO MEG11,ZE ROBIE TAKI BAZAR Z "RESZTEK"![]()
Myslałam,ze "co łaska"przez 3-5 dni..od proponowanej ceny..ale takiego nie widziałam jeszcze..."co łaska po kryjomu"![]()
![]()
![]()
puszatek pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:a ceny..................gdziezapomniałaś
![]()
czy co łaska
.
NO MNIE UBIEGŁAS lIDKA,JUZ NAPISAŁAM DO MEG11,ZE ROBIE TAKI BAZAR Z "RESZTEK"![]()
Myslałam,ze "co łaska"przez 3-5 dni..od proponowanej ceny..ale takiego nie widziałam jeszcze..."co łaska po kryjomu"![]()
![]()
![]()
no coa jak w kościele dajesz
nie po kryjomu
nie wie lewica co robi prawica

lidka02 pisze:EVA2406 pisze:Jakie wymiary ma oczko w pierścionku nr 9 ?
Żebyś mnie zabiła nie moge znaleźć miary więc moge podać ci jutro , ale to nie jest srebro i można go od spodu powiększyć , tak na moje stare oko może mieć 4mil na 4milimetry .
EVA2406 pisze:lidka02 pisze:EVA2406 pisze:Jakie wymiary ma oczko w pierścionku nr 9 ?
Ok, chodziło mi o rząd wielkości, bo nie lubię wielkich pierścionków. Oczko jest białe przezroczyste? To proszę ten pierścionek
ko każdego zakupu.........gratis lidka02 pisze:EVA2406 pisze:lidka02 pisze:EVA2406 pisze:Jakie wymiary ma oczko w pierścionku nr 9 ?
Ok, chodziło mi o rząd wielkości, bo nie lubię wielkich pierścionków. Oczko jest białe przezroczyste? To proszę ten pierścionek
Pierścionek ma oczko wielkości 5mm na 5mm , jest delikatny a oczko jest przezroczyste .
EVA2406 pisze:lidka02 pisze:EVA2406 pisze:lidka02 pisze:EVA2406 pisze:Jakie wymiary ma oczko w pierścionku nr 9 ?
Pierścionek ma oczko wielkości 5mm na 5mm , jest delikatny a oczko jest przezroczyste .
To ja go poproszę, tylko nie wiem za ile, bo nic o cenach nie widzę......
lidka02 pisze:puszatek pisze:a ceny..................gdziezapomniałaś
![]()
czy co łaska
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości