Mi jakoś przeszła chęć pokazywania moich brzydkich kostek

Moderator: Moderatorzy
maueczarne pisze:Kasiu dorzuć do bazarku jeszcze srebrną bransoletkę na kostkę, o ile jeszcze koty jej nie zniszczyły
Mi jakoś przeszła chęć pokazywania moich brzydkich kostek![]()
piotr568 pisze: A jakie wymiary ma numer 18
katarzyna1207 pisze:maueczarne pisze:Kasiu dorzuć do bazarku jeszcze srebrną bransoletkę na kostkę, o ile jeszcze koty jej nie zniszczyły
Kasia ... noo ...Ty jak zwykle ... Ciekawe, czy bransoletka przebije Twoje malibu, które ze 3 razy chyba chodziło na bazarku ...
Bransoletka jest w całości, chociaż Miszczu dwa razy ją zdybał
![]()
Dziękuję wszystkim licytującym ...![]()
Ziabolek trochę mniej wdzięczny
, bo nie lubi tego leku ... dostaje po nim ślinotoku ...
Alienor pisze:katarzyna1207 pisze:maueczarne pisze:Kasiu dorzuć do bazarku jeszcze srebrną bransoletkę na kostkę, o ile jeszcze koty jej nie zniszczyły
Kasia ... noo ...Ty jak zwykle ... Ciekawe, czy bransoletka przebije Twoje malibu, które ze 3 razy chyba chodziło na bazarku ...
Bransoletka jest w całości, chociaż Miszczu dwa razy ją zdybał
![]()
Dziękuję wszystkim licytującym ...![]()
Ziabolek trochę mniej wdzięczny
, bo nie lubi tego leku ... dostaje po nim ślinotoku ...
Kasiu, a on nie może tego leku "w opakowianiu" dostawać? My mamy kotkę, która musi jeść bardzo gorzkie lekarstwo - to jest podawane w kocim kabanosiku, dzięki czemu kicia nie czuje smaku. Bo wcześniej dostawała saute to się śliniła, pluła, wymiotowała i ogólenie było niebezpieczeństwo, że na zawał zejdzie. Tylko że ona ma resztki zapalenia płuc bez ograniczeń dietowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości