Millena pisze::ryk: ...to nie jest moje ostatnie słowo.. napięciem trzeba troszkę posterować...
poprawiłam się z tą zabaweczką ...i mam nadzieję, że jak wygram tę licytacje to będzie ją aportować zdrowy Kot Juliusz z Kocimi Braćmi u kcramzes

Millena pisze::ryk: ...to nie jest moje ostatnie słowo.. napięciem trzeba troszkę posterować...
poprawiłam się z tą zabaweczką ...i mam nadzieję, że jak wygram tę licytacje to będzie ją aportować zdrowy Kot Juliusz z Kocimi Braćmi u kcramzes

Pako pisze:Millena pisze::ryk: ...to nie jest moje ostatnie słowo.. napięciem trzeba troszkę posterować...

Millena pisze:Dzisiaj przekornie zburzę te krągłości i dodam ostrą jedyneczkę złotóweczkę![]()
i podbijam cenę Myszki Fluffy do 11 zł. i zabaweczkę Petstages też do 11 zł.

Fionca pisze:Kolczyki i wisiorek zaczynam za wywoławczą
kcramzes pisze:Śledzimy z Juliuszem postęp bazarku i niecierpliwie przygotowujemy się na jutrzejszą kontrolę u weta (Juliusz sceptyczny i rozgadany na ogólne "nie"). Reszta kotażerii patrzy na nas i zupełnie nie rozumie czym tu się tak emocjonowaćjakieś kibicowanie, siedzą nad tym ekranem... no fajne, zabawki ale czemu płaskie i nie trąca się ich łapką na ekranie...
![]()
![]()
![]()
![]()
ZAPRASZAMY i ZACHĘCAMY do bazarku!!!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości