W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sty 14, 2012 15:37 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

oj, nie wiem czy koniecznie trzeba będzie - może nie zauważą :wink: ale jak dla mnie to raczej kakaowy - kawowy sama robię, bo prosty, smaczny i przyjemny. Ba, mój ojciec zażyczył sobie że jak na prezent to likier kawowy -ma niskie ciśnienie, to nim sobie czasem podnosi je :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sty 14, 2012 20:11 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

Zauwazylysmy :D 8) . Poprosze za 121 zlotych , masz racje , Jasdorku , za likierek trzeba sie zabierac :ryk: , ewentualny dodatkowy to kawowy , jesli mozna :mrgreen: .
A Milusienki to Ty nie dostaniesz , na to nie licz , Ona jest nasza juz na zawsze :1luvu: , poza tym nie masz nawet dowodu na to , ze kiedykolwiek byla Twoja :twisted: :twisted: :twisted: he he he !!! Milunia jako jedyna z nas , Kotkow , zdemolowala choinke , przewraca kubeczki z herbata uderzajac w tym celu w brzeg lapka oraz ostatnio obudzila mamusie o swicie oblewajac ja ( i poduszke ) woda z przewroconego kubka. Biega po mieszkaniu zaaferowana i co chwile cos psoci , nasz Slodki Anioleczek ! Ja jestem grzeczniutka , papusiam wszystko , co dostane i zaraz potem wskakuje mamusi na kolana , ocieram glowka o reke w podziece i klade sie spac , drapie tylko jedno krzeslo......
Ty Jasdorku , jestes dobra kocia mama , skoro " twierdzisz , ze jak kotek chce - ta ma miec ", pewnie rozpieszczasz swoje Kocie Dzieci :1luvu: ! A mnie mamusia nie wychowywala w ogole , bo mowi , ze Kotkow sie nie wychowuje tylko psy , a Kotki sie podziwia i sie Im usluguje.
Pysiunia

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Sob sty 14, 2012 21:54 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

Tylko nie wiem Pysiuniu, co Twoja Mamusia powie na alkohol :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 15, 2012 0:28 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

Mamusia nic nie powie , bo go dobrze schowam :ryk: , a jak sobie popije , to grzecznie pojde spac , ostatnio odkrylam , ze w tej budce wyscielonej mieciutka poduszka, ktora tu stoi od zawsze , Kotek moze sobie calkiem fajnie pospac :D ! Tak wiec mamusia nie poczuje ode mnie tej wspanialej woni alkoholu :twisted: , bo sie schowam do cieplutkiej budki i bede chrapac.
Ty sie nic nie boj , Jasdorku :1luvu: !
Pysiunia

barbarak8

Post » Pon sty 16, 2012 12:08 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

Dzisiaj 16-ty :ok: Jeszcze do wieczora czekamy :piwa:

jasdor

Post » Pon sty 16, 2012 14:20 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

barbarak8 pisze:Mamusia nic nie powie , bo go dobrze schowam :ryk: , a jak sobie popije , to grzecznie pojde spac , ostatnio odkrylam , ze w tej budce wyscielonej mieciutka poduszka, ktora tu stoi od zawsze , Kotek moze sobie calkiem fajnie pospac :D ! Tak wiec mamusia nie poczuje ode mnie tej wspanialej woni alkoholu :twisted: , bo sie schowam do cieplutkiej budki i bede chrapac.
Ty sie nic nie boj , Jasdorku :1luvu: !
Pysiunia

:ryk: :ryk: Tego jeszcze nie grali :ryk: Kot -pijus :ryk: To ja wspólczuję tej Twojej Pani :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pon sty 16, 2012 15:34 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

Ja nie mam "Pani " 8O 8O 8O :ryk: :ryk: , ja mam m a m u s i e :1luvu: !!!
Pana albo Pania to maja tylko psy , Kotki maja rodzicow albo opiekunow.
Uwielbiam alkohol :mrgreen: i przebijam sama siebie na 130 zlotych 8) :twisted: , tak dla rownego rachunku.
Pysiunia

barbarak8

Post » Pon sty 16, 2012 20:44 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

No i co , wygralam ? Wygralaaaam :D :piwa: ! Alez bedzie popijawa , miauuuu !
Pysiunia

barbarak8

Post » Pon sty 16, 2012 20:57 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

Smacznego. Nalewkę piłam, porę przegapiłam. :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 17, 2012 11:09 Re: W karnawalowych klimatach czyli cos mocniejszego ;-)

barbarak8 pisze:No i co , wygralam ? Wygralaaaam :D :piwa: ! Alez bedzie popijawa , miauuuu !
Pysiunia

Wygrałaś :D :piwa: Tylko obawiam się mamusi, co powie na brak zawartości portfela :oops: Likierek kawowy się ukręci, będzie repeta, a przerzut jakoś się zorganizuje .

Ja niemedialna jestem popołudniami, dlatego wczoraj nawaliłam :oops:
Dziękuję bardzo :1luvu: I na zdrowie :piwa:

jasdor

[poprzednia]